Položky: 0
Celkom: €0

Kompatibilné s Výstroj S3 Frontier/Classic/Gt Sledovať Kapela 22 mm Mäkké Silikónové Náhradný Popruh pre Huawei GT/Ticwatch Pro S2/E2

  • (0 Hodnotenie zákazníkov )
€4.30 €4.13

Dostupné Možnosti

Popis

Dvakrát farebný Dizajn :

A 22 mm sledovať kapela navrhnuté s dvoj-farebný vzor, presne nové dekorácie pre hodinky.

Prémiový silikónový materiál:

Naše športové silikónové popruh je vyrobený z vysoko-kvalitného mäkkého silikónového materiálu.Po prísne výrobného procesu v továrni, mäkké a odolné silikónové popruh je tvorený krok za krokom.Nie len opotrebovaniu, ale aj vody-dôkaz anti-pot.A čo viac, nie je alergický na vašu pokožku.Je to ideálne príslušenstvo hodinky pre vás na nosenie.

Široké Uplatnenie :

Kapela pre naopak je skvelé pre vonkajšie športy, behanie, obchodné, party, nakupovanie, atď.je vhodný pre mužov, ženy, chlapcov a dievčatá.

Nastaviteľné veľkosti:

Toto je športové náramok osobitne navrhnuté na zápästí veľkosti 7.08"-8.66" (180 mm-220 mm).To dokonale zapadá s vašom zápästí, ktoré je pohodlné a priedušná, a môže byť upravená tak, aby sa zmestili rôzne veľkosti vášho zápästia.Je to pohodlné na nosenie, a je najlepšou voľbou pre sledovať príslušenstvo.

Jedinečný dizajn:

Pracky tejto silikónové popruh je vyrobený z trvanlivého nehrdzavejúcej ocele.Po dôkladnej pokovovanie a leštenie, hladkej nerezovej ocele povrch je tvorený bez hrdzaveniu.A naše popruh je v kombinácii s dvoma rôznymi farbami, ktoré je nielen krásna, ale aj jedinečný.Rozmanité farby, vyberte si, ako chcete.

Na 22 mm popruh kompatibilné pre: Výstroj S3 Klasické Výstroj S3 Hranici Galaxy Sledovať 46 mm pre Huawei sledovať GT Moto 360 2. generácie(muž, doska 46 mm) Asus Zenwatch Asus Zenwatch 2(muž) LG G Hodinky(W100) LG G Sledovať R (W110) LG G Sledovať Urbánnej(W150) Kamienkové Smart Hodinky (1. generácie) Kamienkové Čas Kamienkové Čas Ocele Galaxy Gear 2 Neo R380 smart hodinky

Skontrolujte prosím vaše hodinky model pred objednávke.

POZNÁMKA: Toto prepojenie je IBA za náhradný remienok.NIE vrátane smart hodinky alebo žiadne príslušenstvo na obrázku.

Zásielky 1. Objednávky budú expedované v 1-3 pracovných dní po obdržaní platby. 2. Bude to trvať dlho, aby sa dospelo s leteckou poštou.Ak nechcete čakať tak dlho, pls vybrať Express Štandard. 3. Len budeme sledovať vašu adresu a kupujúci je meno uvedené v ÚSCHOVY úhrady za zásielky.Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správna.Platobné Záruky 1. Wrong dodaní položky, prosím, kontaktujte nás.Budeme odoslať ste správne alebo vrátime vám.Prosím neotvárajte spor bez komunikácie, sme si istí, že vyriešiť akýkoľvek problém pre vás. 2. Poskytujeme 12 mesačná záruka, každý položky, ktoré majú byť nádherné.Spätná väzba Vaša spokojnosť je našou prioritou.Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás pred odchodom vašu spätnú väzbu.my vám ponúkneme spokojní riešenie

Značky: prípade ticwatch 2020, ticwatch s2 podporu, ticwatch c2 popruh 20, náramky ticwatch, výstroj s2 klasické vojenské, výstroj s2 klasické kovové, transparentné prípade ticwatch pro, anbest garmin fenix 6 striebro, výstroj s2 klasické cenu, silicon spp 20 mm.

Nosenie na zápästí 7.08-8.66 palcov
Kapela Dĺžka iné
Číslo Modelu GSFWB
Názov Značky ANBEST
Pôvod Kontinentálna Čína
Položka Druh Watchbands
Hmotnosť 15g
Spona Typ kovové pracky
Stav Nový bez značky
Farba 8 kombinácie farieb
Capatible Model Výstroj S3 Frontier/Classic/Gt Hodinky
Kapela Druh Materiálu Silikónové
Veľkosť 22mm

Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše Hodnotenie