Položky: 0
Celkom: €0

3D Pumpkin Sviečka Formy DIY Halloween Vosk Plesne Ručné Živičné Mydlo, Pena Čokoládová Torta Silikónové Formy Domáce Dekorácie

  • (0 Hodnotenie zákazníkov )
€1.96 €1.26

Dostupné Možnosti

Kategória:Sviečka Formy

1 × Silikónové formy

Špecifikácia:

Materiál: Potraviny-silikónu

Teplota: -40°F až +446°F (-40℃ až +230℃)

Formy Farba: Biela

Rozmer: Ako je znázornené

Funkcie:

【Špeciálny Dizajn] vyzýva Táto forma má najviac špeciálny dizajn pre DIY aróma sviečky.Dizajn je jedinečný a osviežujúci.Jasné detaily, aby vaše diela živý.To sa môže plne ukázať vašu osobnosť a ušľachtilý chuť.

【Vysoko kvalitné Silikónové] vyzýva Tieto formy sú vyrobené z potravín-silikónu, mäkké a elastické, flexibilné a je opakovane použiteľný.Oni nie sú ľahko zlomiť ani ho nedeformujte, veľmi odolná.Vysoká teplotná odolnosť od -40°F až +446°F (-40℃ až +230℃).Bezpečné v mikrovlnná rúra a umývačka riadu. (Poznámka: nedotýkajte sa priamo na otvorený oheň alebo v blízkosti tepelného zdroja!)

【Jednoduché, aby sa] vyzýva Veľmi jednoduchý na používanie.Stačí použiť ihlu na punč otvor v spodnej časti, opraviť knôt v stredu formy a potom nalejte do roztaveného vosku a čakať na to, aby forme.Keď sa obsah je úplne vyliečiť, jemne zatlačte na dno formy, a vaša práca bude vyskočila ľahko bez lepenia na dno. (Poznámka: Prosím, vyčistite ho v čase po použití.)

【Široké Použitie] vyzýva Tieto formy sú vhodné na výrobu vonné sviečky, živice ozdoby, sadrové ozdoby, mäkké, keramika, ručne vyrábané mydlá a iné remeslá.To môže byť tiež použitý ako zapekacej formy, aby kocky ľadu, mousses, koláče, pečivo, fondant, dezerty, želé, puddings, a čokolády.

【Ideálny Darček] vyzýva je najlepší darček pre priateľov, rodinu, ručne vyrábané sviečky-takže milovníkov, a začiatočníkov v KUTILOV, sviečky-čo pre všetky slávnosti, výročia, narodeniny, špeciálny deň, a príležitosti.

Tipy:

1. Poskytujeme len silikónové formy.Skontrolujte svoj vlastný!

2. Po stláčanie a deforming, stačí len chvíľu odstáť a potom obnovte štátu.

3. Po použite, prosím, umývanie s vodou, potom suché, uchovávajte ich byt, a skladujte ho na chladnom mieste.

4. Nepoužívajte, prosím, kúrenie a ostré nástroje.

Poznámka:

1. V ručné meranie, veľkosť bude mať chyba 0,5-2 cm, podliehajú skutočnej veľkosti.

2. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

3. Farby sa môžu líšiť v závislosti od dávky.

4. 1 cm≈0.39 v.

Značky: vosk, vianočné plesní, omietky plesní, silikónové formy na sviečky, formy sadry, sviečka uskutočňovanie dodávok.

Tvar Ľudské Obrázok
Číslo Modelu sviečka plesní
Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál Silikónové
Veľkosť 11.5x8.5cm

Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše Hodnotenie