Položky: 0
Celkom: €0

Nové Retro Stredoveké Dragon Prívesok Náhrdelník Módne pánske Punk Rock Rider Náhrdelník Módne Osobnosti Strany, Kovové Amulet Šperky

  • (1 Hodnotenie zákazníkov )
€2.93 €0.88

Dostupné Možnosti

Kategória:Módne Šperky

● قلادة قلادة للرجال ، المضادة للأكسدة ، غير تطهير ، خالية من الرصاص ، هيبوالرجينيك ، غير مزعجة للبشرة الحساسة. تتميز القلادة بسلسلة ناعمة وإبزيم متين لملاءمة مريحة.

● فريدة من نوعها ومتطورة ، هذا قلادة الرجال يجمع بين تصاميم أنيقة والخالدة لإضافة بريق للحياة اليومية. لذلك ، يمكن أن يكون هدية مثالية لأي شخص للتعبير عن حبهم أو الامتنان.

● تصميم فريد من نوعه ، يمكن أن تكون مطابقة تماما مع أي ملحقات أخرى لإظهار شخصيتك في كل لحظة. لا شك ، بل هو هدية مثالية لمعظم المهرجانات والمناسبات ، بما في ذلك أعياد الميلاد ، عيد الميلاد ، والمناسبات السنوية ، سنوات جديدة ، المهرجانات ، احتفالية ، الزفاف ، حفلة ، هدية عيد الحب للزوج ، صديقها أو صديق الذكور.

Značky: saint michael prívesok, motocykel zvony, Prívesky, orgonite prívesky.

CN Zhejiang
Pôvod Kontinentálna Čína
Pohlavie MUŽI
Kovy Typ Zliatiny zinku
Materiál Kov

Recenzie na tento produkt

Anonymous - 2022-10-30

Nie je ani zďaleka tak pekne vyzerajúce ako je to na obrázkoch. Ich je pekný jasný obraz, ten som dostal nemôžete ťažko povedať, že je to drak, je to tak, neurčitá. Skutočné nezávislá obraz je nejasný a plytké s vysokým kontrastom pozadia hrebene, že je to ťažšie vidieť, že je to vlastne dragon prívesok. Späť je nedokončené.

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše Hodnotenie