Položky: 0
Celkom: €0

Novastar MRV412/DH7512 Prijímanie Karta Má HUB75Ex12 Rozhranie Ovládanie Rozsahu 512x512dots Podporuje 3D Čítať Späť Self Monitoring

  • (1 Hodnotenie zákazníkov )
€20.25 €19.24

Dostupné Možnosti

Novastar MRV412/DH7512 Prijímanie Karta Má HUB75Ex12 Rozhranie Ovládanie Rozsahu 512x512dots Podporuje 3D Čítať Späť Self Monitoring

Prehľad

Na MRV412 je nový príjem karty vyvinutý NovaStar.Jeden MRV412 zaťaženie až 512 x512 pixelov.

Na MRV412 podporuje pixel úroveň jasu a chroma kalibrácia, ktorá účinne odstraňuje farebný rozdiel, výrazne zlepšuje zobrazenie súlad LED obrázky, a predstavuje jemnejšie zobrazuje pre používateľov.Softvér a hardvér návrhy MRV412 sa plne týka používateľov, nasadenie, prevádzku a údržbu scenáre, čo umožňuje jednoduchšie nasadenie, viac stabilné prevádzkové a účinnú údržbu.

Hardware:

1. Integruje 12 štandardných HUB75E konektory, ktoré robí HUB rady zbytočné. 2. Prijíma Gigabit Ethernet port, ktorý môžete pripojiť k POČÍTAČU.Software design:

1. Podporuje pixel úroveň jasu a chroma kalibrácie. 2. Podporuje nastavenie snímky pre vopred uložené v prijímajúcom karty. 3. Podporuje stav detekcie teploty, napätia, kábel siete Ethernet komunikáciu a video zdroja signálov. 4. Podporuje 5 5-pin, LCD modul.

Softvér Štruktúra

Metóda sťahovanie firmware upgrade package: Návšteva www.novastar.tech a vybrať si Stiahnuť > Firmware .Na Firmware časti vyberte požadovaný program balíček na stiahnutie.Typické Networking MRV412 je použitá LED displej synchrónny systém, ktorý sa vo všeobecnosti skladá z LED displej, prijímanie kariet, LED displej regulátor (Optinal) a ovládače periférnych zariadení.Prijímanie karta je pripojená k LED displej cez ROZBOČOVAČ konektory.Synchrónny systém vyžaduje pripojenie počítača na displeji počítača počítača obrázky a texty na LED displeji.Synchrónny systém, jeho štruktúra je zobrazená na nasledovnom obrázku. 1. Posielanie karty režime:

2. Žiadne posielanie karty režime:

Bezproblémové pripojenie na obrázku, nie čierna obrazovka MRV podporuje predvolené nastavenie obrazu od prijatia karty, a zadaný obrázok je možné nastaviť ako úvodnú obrazovku displeja alebo obrázok sa zobrazí, keď je sieťový kábel je odpojený, alebo nie je video signálu zdroja, tak, že obrazovka bude nesmie byť čierna a obraz je pripojený hladko.

Mapovanie vyhľadať a pripojiť sa na obrazovke ľahko

Mapovanie funkcia je podporovaná, ktoré môžete jasne získať umiestnenie a zapojenie režim prijímania karty, zabezpečenie okno pripojenie je jednoduché, rovnako ako rýchle umiestnenie problém box.

Self monitoring, takže nemusíte

MRV série môžete skontrolovať teploty a napätia prijímajúceho kartou, zistiť komunikačné siete kvality medzi vysielacích zariadení a prijímajúci karty alebo medzi prijímajúci karty a prijímajúci karty bez iných periférnych zariadení, a pomáhajú eliminovať skryté nebezpečenstvo komunikačné siete.

Prečítajte si späť programu, parametre, zdvojnásobil prevádzkovej účinnosti

Podporuje čítanie späť firmware program a konfiguračné parametre.To môžete prečítať späť firmware program a konfiguračné parametre pre príjem karty a uloženie na miestnej úrovni, vyhnúť sa komplikovaným prevádzky a zlepšenie efektivity práce.

Podporuje 3D, príťažlivé zobraziť

Podporuje 3D funkcie.S nezávislými master control a 3D okuliare, podpora 3D funkcie, môžete dosiahnuť dokonalý kino-úroveň 3D zážitok.

Viacero záloh, viac zaručuje

Podporuje tri zálohy režimy: slučka zálohu, konfiguračný parameter zálohovanie a duálny program zálohovanie, maximalizovať plynulé prehrávanie z obrazovky.

Eliminuje rozdiely farieb, zlepšiť kvalita obrazu

Podporuje bod za bodom kalibrácie farieb.S NovaLCT a NovaCLB, to kalibruje jas a chroma každého svetla bod, efektívne odstraňuje farebný rozdiel, zabezpečuje jednotnosť celého displeja jas displeja a chroma, a zlepšuje kvalitu obrazu na obrazovke.

Značky: prijímanie karta má hub75ex12 rozhranie, huilian a6, radič, p2 panel, pocínované, led ovládanie karty, reklamné obrazovky outdoor, hub, modul, magnetické skrutka, kábel, reklamné obrazovky.

Čítanie späť firmware program podpora
Pixelov 5 mm
RGB Dátum skupiny 24 skupín data out RGB,
Funkcia Zobrazenia Video
Rozhranie HUB75Ex12
Self monitoring podpora
Modul meno Novastar MRV412/DH7512 série obdržaní karty
Viacero záloh podpora
Ovládanie rozsahu 512*512pixels
3D funkcie podpora
Trubice Chip Farba Farebný
Číslo Modelu Novastar MRV412/DH7512
Šedá úrovni 256-65536 úrovni
Pracovné Napätie +4V~6V
Pôvod Kontinentálna Čína
Použitie Vonku
Názov Značky EverShine

Recenzie na tento produkt

Anonymous - 2022-07-29

Dobrý

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše Hodnotenie