Položky: 0
Celkom: €0

Prírodný Drahokam Kolo Slnko Shell Prívesok Liečivý Kryštál Vzor Energie Náhrdelník Ženy Muži Šperky Darček

  • (2 Hodnotenie zákazníkov )
€5.89 €4.71

Dostupné Možnosti

Kategória:ozdoby

W elcome našej predajni!

Prijať Drop Shipping

Položky na obrázku je vždy presný položka zobrazí.

Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte nás kontaktovať ~~ sme tu vždy pre vás !

O Rungyangshi Značka: Runyangshi Crystal Co., S.r.o.bola založená v roku crystal city, Donghai Kraj,, ktoré známy pre svoje krištáľovo v Číne po celom svete.Viac ako 10 rokov výrobu a dizajn skúsenosti, na základe kvality a integrity, naše produkty spoločnosti majú vysokú reputáciu medzi spotrebiteľmi.Máme vlastnú továreň, dizajn tím, maloobchodné predajne a internetový obchod na dodanie 100% prírodné kryštály na najvyššej kvality na jednotlivých zákazníkov na zemi.Použitie: špicatý koniec crystal prútik čerpá a kanály energie smerom dovnútra alebo von, v závislosti od toho, ako si pozíciu prútik.Tento jednotný ukončená crystal wands skvelý pocit držať v ruke.Výborné sú aj kus pre meditácie, liečenie, Čakra vyvažovanie, uzemnenie siete a energie zasadnutí.Ako kombinácia všetky kryštály, sú použité pre mantain rovnováhu a vytvoriť vnútorný pokoj.Tiež vyzerá skvele domov a kancelárskych priestorov.Robí vzácnu zbierku kus a pekný darček.Poznámka: 1. Vzhľadom na charakter ruky-takže zo 100% prírodný krištáľ kameň, prosím, prijmite zmeny v prútik rozmery, tvar, farby, inklúzie, crystal transparentnosti. 2. Obrázok dispalyed na záznam je len orientačný, každý prírodný krištáľ prútik, ktorý ste dostali je jedinečný a je LEN jeden vo svete 3. Vaša spokojnosť je našou prioritou!Ak nie ste spokojný s produktom, prosím neváhajte a kontaktujte nás, budeme sa snažiť, aby to bolo pre vás to pravé.

Popis:

Názov

Prírodné Kolo Slnko Shell Prívesok

veľkosť

o 1.18"-1.37"(3-3.5 cm)

Hmotnosť

o 10-15 g

Farba

Zobraziť Obrázok

Vedomie, že môžu byť nepatrné rozdiely vo farbe a veľkosti

Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte ma prosím on-line.Som vám rýchlu odpoveď.

Spoločnosť Úvod

1. Vaša spokojnosť je našou prioritou!Ak nie ste 100% spokojní s nákupom, kontaktujte nás prostredníctvom Messager.Budeme odpovedať do jedného pracovného dňa.Sľubujeme, že sa zaoberajú problémom dobre a aby si bola šťastná.

2. Pre kvalitu problém, poskytujeme 100% vrátenie peňazí.

3. Ak máte tendenciu vrátiť alebo vymeniť položku na iné problémy, môžeme (čiastočne) zaplatiť dodanie poplatok podľa povahy problému.

1. Prosím, dajte nám päť-štart spätnú väzbu, ak ste spokojný s nákupom.

2. To vám veľmi vďační, ak zdieľate fotografie z položiek v spätnej väzby.

3. Prosím, nedávaj nás negatívna spätná väzba bez hovorí k nám.Sľubujeme, riešiť akékoľvek problémy, ako dlho, ako ste sa obrátiť na nás.

Tipy pre predávajúcich

buďte opatrní:

1. Vzhľadom na ručný charakter * prírodný krištáľ kameň, prosím, prijmite zmenu prútik veľkosti, tvaru, farby, inklúzie a krištáľovo transparentnosti.

2. Obrázky zobrazené v zozname sú len pre referenčné účely.Každý prírodný krištáľ stick zobrazí sa * a je jedným z * na svete.

3. Vaša spokojnosť je našou prioritou!Ak nie ste spokojní s produktom, prosím, kontaktujte nás kedykoľvek a budeme sa snažiť v našich silách, aby vám slúžili.Mei

1. Ak tam je nejaký problém s platbu, prosím, nie váhal, kontaktujte nás prostredníctvom Messager.Odpovieme vám a vymyslieť spôsob, ako čo najskôr.

2. Prosím dokončiť proces platby okamžite po zadaní objednávky.Dodávame položku po zaplatení.

3. Máte položiek v balíku cena, ako si kúpiť viac kusov naraz.Kontaktujte nás a získajte nižšiu cenu

Značky: google fosílnych, dámske farebné šperky, mvado pánske hodinky, náhrdelníky mužov dragao, veľké voľné kamene, sťahovák crystal, klobúk neckless, drahých prírodných kameňov, muži mesiac, prírodný krištáľ podložka.

Štýl feng shui
Materiál CRYSTAL
Tému MASKOT
Názov Značky Runyangshi
Pôvod Kontinentálna Čína
Regionálne Funkcie Čína

Recenzie na tento produkt

Anonymous - 2022-09-21

Veľmi Roztomilý

Anonymous - 2022-08-29

Dlhšie, než sa očakávalo, ale dobré prišli

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše Hodnotenie