Položky: 0
Celkom: €0

2022 Vianočné Elektrické Bábika So Svetlom Hudobné, Tanečné Hovorí Santa Claus/Los/Snehuliak Hračka Darček Pre Deti Vianočné Dekorácie

  • (0 Hodnotenie zákazníkov )
€34.78 €17.39

Dostupné Možnosti

Odrážky:

1、 [ Vytváranie Vianočnej Nálade ] Vianočné Oblečenie pre Bábiky sú plné Vianočné a zimné prvkov, navrhnutý s Santa Claus, soby, a snehuliak 3 štýly pre si môžete vybrať, vytvárať príjemnú Vianočnú atmosféru pre obe strany.

2、 [ Fascinujúce Hračky ] Plnené Vianočné Hudobné Hračky sú hraním zábavné a zábavné hudby, poháňané 3 AA batérie(nie je súčasťou), prijatie animovaný dizajn tancovať a spievať.

3、 [ Superior v Kvalite ] Plnené Vianočné Hudobné Bábika je super mäkké, pohodlné, krásne, bezpečné pre deti a dospelých, vyrobená z vysoko-kvalitnej PC materiálov a flanelové tkaniny, najlepšou voľbou pre vaše Vianočné dekorácie, darčeky.

4、 [ Určený na Oslavu ] Vianočné plyšáka prináša pocit šťastia a pohodu, musí mať pre váš Vianočný dekor, ideálny na Vianoce, Nový Rok, Mrazené-tematické strany, a zimných prázdnin.

5、 [ Skvelé Deti Darčeky ] Vianočné Plyšové Hračky sú dopravu svoje najlepšie dovolenky chce svojich blízkych, zdieľanie radosti a šťastia so sebou na párty, perfektné darčeky pre vašich priateľov, susedov a rodiny.

Popis:

Vianočné Tanečné Oblečenie pre Bábiku s Hudbou je vyrobená z vysoko-kvalitných materiálov, spracované s vynikajúcou kvalitou spracovania, predstavovať vycibrený vzhľad a veľkú odolnosť, ideálne pre strany, dodávky a domáce dekorácie.

Špecifikácia:

Názov: Vianočné Tanečné Oblečenie pre Bábiku s Hudbou

Veľkosť: (cca.)44*17 cm/17.32*6.69 palcový

Hmotnosť výrobku: 350 g

Na obale produktu: funkcie opp taška

Produkt materiál: plyšové + elektronických komponentov

Batéria model: 3 AA batérie (nie je súčasťou)

Balenie Zoznam:

1* Vianočné Tanečné Oblečenie pre Bábiku s Hudbou

Značky: spev rýb, vianočné dekorácie, tanec hračka, vianočný tanec, santa claus tanec bábika.

Pôvod Kontinentálna Čína
Odporúčame Veku 12+y
Certifikácia 3C
Náplň PP Bavlna

Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše Hodnotenie