Položky: 0
Celkom: €0

10PCS Svetelný Živice Prachu Elfovia Gule Micro Krajiny Obrázok Žiariace V Tme Miniatúrne Víla v Jednotnom Hračky, Záhradné Ozdoby

  • (0 Hodnotenie zákazníkov )
€1.55 €0.68

Dostupné Možnosti

Kategória:zľava

10Pcs Mini Svetelný Brikety Škriatkov Prachu SpriteMicro Ozdoby Žiariace Črepníkové Ornament Miniatúrne Záhradníctvo Črepníkové Dekor

Odrážky: 1、Svetelný Dizajn: Tento vonkajšie záhradné dekorácie môže absorbovať dostatok slnečného žiarenia počas dňa a osvetlenie vašej cesty alebo oblasti v blízkosti ste na temnej noci.

2、Živý Vzhľad: krajina dekorácie kit je navrhnutý s živé, roztomilý a zaujímavé figúrky, aby vyhovoval vašim dekoračných potrieb, zdobí ho v záhrade a priniesť život do svojej záhrady.

3、Široký Aplikácie: Tento chinchilla svetelné dekorácie je veľmi malý, ideálny pre zdobenie svojho domova, spálňa, obývacia izba, záhrada, kvetináče, trávnik, a viac.

4、Vynikajúcej Kvality: Vyrobené z vysoko kvalitnej živice materiálu, s výtvarné spracovanie, mini údaje nebude slabnúť v priebehu času, s úžasnou ručne maľované a ryté detaily.

5、Skvelý Darček: Môj Sused Totoro je populárnej anime postavy, či už deti alebo dospelí, keď vaše deti alebo priateľov prijať tento dar, som si istý, že bude veľmi šťastný.

Funkcie:

1. S rozžiarenou dizajn, mini ozdoby bude svietiť vašej cesty alebo oblasti blízko vás, keď slnko ide dole a stmavne, po absorbovať dostatok slnečného svetla počas dňa.

2. Chinchilla Micros krajiny dekorácie kit je navrhnutý s živý vzhľad.Roztomilý a zaujímavé figúrky môže zdobiť vašu záhradu a priniesť život do svojej záhrady.

3. Tento chinchilla svetelné dekorácie je veľmi malý, ideálny pre zdobenie svojho domova, spálňa, obývacia izba, záhrada, kvetináče, trávnik, a viac.

4. Mini údaje sú starostlivo vyrobené z vysoko kvalitnej živice materiálu, aby sa tešil na mnoho rokov dopredu.Veľmi trvanlivý a odolný.

5. To je skvelé právo v ponuke tejto rozprávky záhrade zasadiť dekor svojej rodine a priateľom ako výročie darček, darček k narodeninám, alebo kolaudačné párty darček.

Špecifikácia:

Hmotnosť: 10pcs o 10 gramov

Každé balenie: 10pcs

Veľkosť balenia: cca 5*5*2cm/1.97*1.97*0.79 v

Balenie Zoznam:

Svetelný mini loptu ornament*10pcs

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Značky: v noci na záhrade, dekor drevo, miniatúrne d, ozdoby, ozdoby z pvc.

Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál Plastové
podpora Dropshipping/Veľkoobchod

Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše Hodnotenie