Položky: 0
Celkom: €0

Pre Tesla Model s 3 S/Y/X Dvere Auta Tesniace Pásy Auta Gumy Izoláciu proti Hluku Weatherstrip Kufor, Kapota Panel AB Pilier Výbava Tesnenia

  • (3 Hodnotenie zákazníkov )
€36.80 €25.40

Dostupné Možnosti

Kategória:výplne

modname=ckeditor

Exkluzívne Príslušenstvo pre Tesla Model 3 a Model Y. Každé Auto Dverí, Tesnenia, Pásky Nastavenie Dlhšie Dĺžka Pracovať s Modelom 3 a Model Y z Rôznych Rokov .

Vhodné pre : Hodí sa pre Všetky Tesla Model s 3 S/Y/X Vozidlá

Materiál: EPDM Gumy

Farba: Čierna

Kategória: Ako Na Obrázku Zobrazené

Package: Celé Auto Tesniace Pásky Kit

Feature:

Balík s 9 vlastné-cut tesniace pásy.Vrátane predné/zadné dvere, Predné Piliera(Pilier) a Centrum Piliera(B Pilier), Dashboard, Kapota a Kufor pásy.

Zvýšenie dverí, tesnenia, minimalizovať jazdy hluku a zabránenie vstupu do prachu&vietor, majú viac pohodlnú jazdu prostredie.

EPDM gumy weatherstrip vysokej kvality je elastický, tlak-dôkaz, tepelne odolné a nepremokavé, že To nebude crack alebo stvrdnúť v priebehu času.

Späť na tesniaci pás má silné samolepiace, len trhať ochrannú vrstvu, a použiť na vaše auto.

Milí kupujúci, ak ste objednávku, prosím, vedieť, že naše pokyny sú v Čínštine.Aby ste vedeli, ako nainštalovať viac jasne, sme pripojili kompletný výučby video.Ak nechcete pochopiť, ste vítaní, kontaktujte nás.Budeme trpezlivo odpovedať na vás.

Značky: auto, Weatherstrip, tesla model 3 dverové tesnenie, tesla jar, Dverové Tesnenie, tesla model y príslušenstvo 2022.

Pôvod Kontinentálna Čína
Externé Testovanie Certifikácia ce
Položka Druh výplne, Lepidlá & Tmelov

Recenzie na tento produkt

Anonymous - 2022-12-17

Tesnenia sú všeobecné a nie sú žiadne tesnenia, aby sa veľkosť prednej strane kufra. Na povrchové preto sú priemerné, pretože nevieme, kam ísť ktoré tesnenie. Len pozitívny bod, kvalita lepidla dobre vyzerá

Anonymous - 2022-12-06

Nie je špecifické pre Tesla, je všeobecný súbor, ktorý dáva pre rôzne autá.

Anonymous - 2023-01-01

Dobrý

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše Hodnotenie