Položky: 0
Celkom: €0

VEVOR 230 / 400V Elektrický Miesto Zvárač Zbraň W/ Odlišných Ovládací Panel Prenosné Rukoväti Závesný Popruh Zváranie Hrúbka 2.0 +2.0 MM

  • (0 Hodnotenie zákazníkov )
€649.54 €383.23

Dostupné Možnosti

Popis produktu 230V Elektrické Miesto Zvárač výborne spoľahlivé profesionálne rozsah mieste zváračov, zabezpečuje rýchle a konzistentné mieste zvarov s minimálnym prevádzkovateľ únava.Pôsobivý zoznam spoločných znakov, vrátane plne nastaviteľné tip tlak, svetlo a veľmi dobre vyvážená konštrukcia.

Odolné Zváranie Tipy

Odlišné Ovládací Panel

Vymeniteľné Zváranie Tipy

Kompaktná Veľkosť Tvrdý Vybavenie a Nástroje, Platiť Menej VEVOR je vedúca značka, ktorá sa špecializuje na zariadenia a nástroje.Spolu s tisíckami motivovaní zamestnanci, VEVOR sa zameriava na poskytovanie našich zákazníkov s tvrdý vybavenie a nástroje za neuveriteľne nízke ceny.Dnes, VEVOR produkty sú predávané vo viac než 200 krajín a regiónov s 10 miliónov eur plus členov po celom svete.Prečo si Vybrať VEVOR?

Premium Tvrdý Kvality

Neuveriteľne Nízke Ceny

Rýchle a Bezpečné Doručenie

30-Dňovú Bezplatnú Vráti

24/7 Pozorný Servis Kľúčové Vlastnosti Odolné Zváranie Tipy Zváranie tipy sú vyrobené z vysoko kvalitnej ocele získať perfektné zvar, je ľahko zvarí z kovových materiálov, s nanesenou bodové zváranie hrúbka 2,0 +2,0 mm.Odlišné Ovládací Panel S výraznou panel, budete schopní pracovať bez problémov.Existujú páry režimy pre vašu možnosť, ľahké a jednoduché na použitie.

Prenosné Rukoväti Vybavené prenosným rukoväti.Pri využití stroja, rukoväti, vám pomôže držať pevne a bez námahy, ktoré ponúka presnosť a stabilitu.Vymeniteľné Zváranie Tipy Miesto zvárač prichádza s možnosťou pár zváranie tipy na viacnásobné použitie.Jednoducho twist tipy vypnite, keď sú pripravení byť nahradené a skrutku na nový.

Kompaktná Veľkosť je dosť veľký na vykonávanie zváracích operácií, a tiež kompaktný do obchodu, keď nie v použitie; nezaberá veľa miesta.Závesný Popruh je závesný popruh v zozname,príliš.Môžete zavesiť okolo krku vždy, keď chcete použiť alebo nosiť stroj, takže nemusíte ho držať po celý čas. 230V Elektrické Miesto Zvárač

Napätie: 230V

Max Mieste Zvaru Hrúbka: 2.0 +2.0 mm

Vzdušné Hladina Hluku:

Premietacie Zbraní: 120 mm

Oneskorené Sieťové Poistky: 25A

Min.oddychu Medzi Zvarov: 20seconds

Maximálny Napínacia Sila: 120 kg

Veľkosť: 440 x 100 x 185mm Obsah balenia

1x Electic Miesto Zvárač

1x Príslušenstvo Súprava 400V Elektrický Miesto Zvárač

Napätie: 400V

Max Mieste Zvaru Hrúbka: 2.0 +2.0 mm

Vzdušné Hladina Hluku:

Premietacie Zbraní: 120 mm

Oneskorené Sieťové Poistky: 25A

Min.oddychu Medzi Zvarov: 20seconds

Maximálny Napínacia Sila: 120 kg

Veľkosť: 440 x 100 x 185mm Obsah balenia

1x Electic Miesto Zvárač

1x Príslušenstvo Súprava

Bez zástrčky zahrnuté !!! Potrebujete kúpiť sviečky sami Funkcie a Detaily

【ZVÁRANIE HRÚBKA:2.0 +2.0 mm] vyzýva - Zváranie tipy sú vyrobené z vysoko kvalitnej ocele získať perfektné zvar, je ľahko zvarí z kovových materiálov, s nanesenou bodové zváranie hrúbka 2,0 +2,0 mm.

【ODLIŠNÉ OVLÁDACÍ PANEL] vyzýva - S odlišnými panel, budete schopní pracovať bez problémov.Existujú páry režimy pre vašu možnosť, ľahké a jednoduché na použitie.

【VYMENITEĽNÉ ZVÁRANIE TIPY] vyzýva Mieste zvárač prichádza s možnosťou pár zváranie tipy na viacnásobné použitie.Jednoducho twist tipy vypnite, keď sú pripravení byť nahradené a skrutku na nový.

【KOMPAKTNÉ rozmery] vyzýva - je dosť veľký na vykonávanie zváracích operácií, a tiež kompaktný do obchodu, keď nie v použitie; nezaberá veľa miesta.

【ZÁVESNÝ POPRUH] vyzýva - Tam je závesný popruh v zozname,príliš.Môžete zavesiť okolo krku vždy, keď chcete použiť alebo nosiť stroj, takže nemusíte ho držať po celý čas.

Značky: nástroje fuxin pdr, gold spot zvárač, prípade pdr, zbraň cu aer hot, pro pozorovateľ zvárací stroj, tablet autool, www.corearch.sk miesto zvárač, neurčená nohavice, burano zvárací horák, vevor laminovanie.

Oneskorené Sieťové Poistky 25A
Max Mieste Zvaru Hrúbka 2.0 +2.0 mm
Premietacie Zbraní 120 mm
Názov Značky VEVOR
Min.oddychu Medzi Zvarov 20 sekúnd
Pôvod Kontinentálna Čína
Vzdušné Úroveň Hluku 70 db(A)

Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše Hodnotenie