Položky: 0
Celkom: €0

Kočík Sídlo Vložkou pre Baby Kočík Auto Košíka Stoličky Mat Dieťa Vozíka Matrac Plienky Pad Dieťa Kočík Vankúš Príslušenstvo

  • (3 Hodnotenie zákazníkov )
€18.82 €9.41

Dostupné Možnosti

Popis

Kvalita:sídlo vložky je vyrobená zo 100% bavlny, mäkké, pohodlné, pot-savé a priedušné.Čalúnenie sú zosilnené na zabezpečenie dieťaťa pohodlné skúsenosti.

Reverzibilné:Dve rovnaké strany, aby sa použiť dvakrát,nie je rozdiel medzi prednou a zadnou.Vhodné pre všetky ročné obdobia.Podporuje jemné pranie v práčke.

Delikátna vzhľad:krásne sídlo linercomes v sortimente farieb vhodný pre chlapcov a dievčatá.Univerzálny nosenie s 9 postroj bodov, takže vložky kompatibilné s väčšinou kočíkov a kočíky.

Po-predajný Servis:Sme odhodlaní každého zákazníka, poskytujú špecializované služby, a niesť zodpovednosť každého výrobku kvality.Naším cieľom je vyhrať spokojnosť zákazníka s najlepšie produkty a služby.Ak máte akékoľvek otázky alebo pripomienky, prosím kontaktujte nás a my vám odpoveď čo najskôr.

Veľkosť

Univerzálny dizajn pre všetky značky konštrukcie na chodenie & kočíky s normou 5-bodový bezpečnostný výstroj alebo 3 bodový pás

Rozmer: 32x71CM

Značky: kočík sídlo linkovej, Stoličky, kočík vankúš z bavlny, kočík, kočík linkovej, Kočík Príslušenstvo.

Druh Sedáku
Vekové Rozpätie 0-6m, 7-12m, 13-24m
Materiál Bavlna
Pôvod Kontinentálna Čína
CN Guangdong
Číslo Modelu Z-01

Recenzie na tento produkt

Anonymous - 2022-09-29

malý

Anonymous - 2022-10-11

Veľmi mäkké a príjemné

Anonymous - 2022-11-18

vyzerá dobre. žiadny zápach. trochu tenké, ale vyzerá pohodlné. jednoduchá inštalácia na stroler

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše Hodnotenie