Položky: 0
Celkom: €0

Solárne Auto Odťahový Ventilátor Auto Ventilátor Ochladí A Eliminuje Charakteristický Zápach Okno Montáž Na Väčšinu Áut Ventilátor

  • (2 Hodnotenie zákazníkov )
€12.95 €7.64

Dostupné Možnosti

Solárne Auto odťahový Ventilátor Auto Ventilátor Ochladí A Eliminuje Charakteristický Zápach Okno Montáž Na Väčšinu Áut Ventilátor

Funkcie:

*1. Čistený klimatizácia - Eliminuje zápach, špecifická vôňa, toxických plynov, second-hand dym, nechajte vzduchu, ventilačné a čerstvé chrániť svoju rodinu s zdravé a pohodlné v aute priestor.

*2. Multi-Účel Auto Ventilátor - 6 výhod v 1, vrátane Chladenia, Dezodoračné, Detoxikačné, Defogging, Elektrické zariadenia na ochranu a Univerzálne uchytenie na väčšinu modelov.

*3. Eco-priateľský Solárne Napájanie - Dať solárny panel von dostať sa priamemu slnečnému žiareniu, previesť na energiu, tak ventilator nevyžaduje žiadnu kabeláž.

*4. Dual Fan - Dva ventilátory, dvojité vzduchu, vetranie a výmenných kurzov, a každý ventilátor má samostatný vypínač pre pohodlné ovládanie.

*5. Jednoduchá Inštalácia - Priamo zavesiť na okno, dopredu a dozadu, vľavo a vpravo, a opraviť to s pásy, POZNÁMKA: inštalačný spôsobí, že okno nepodarí úplne blízko.

Balenie Obsahuje:

1 x Ventilátor

2 x Upevňovacie Pásy

1 x Manuálna

Značky: ventilátor 6v solárne, ventilátor vonkajšie vysoká, mini veľkosť ohrievača, neurčená nohavice, auto ventilátor žena, snehuliak 5 ventilátor, roztomilý výfuku, asus ventilátor, valv solárny ohrievač vody, 500w americký solárny panel.

TYPE3 Súbory programu EXCEL
TYPE5 Veľkoobchod
TYPE1 Dropshipping
TYPE6 Drop užívateľ
TYPE2 CSV súborov
Pôvod Kontinentálna Čína
Položka Druh Vykurovanie & Fanúšikov
TYPE4 pre Shopify
Názov Značky OEING
Externé Testovanie Certifikácia CCC
Certifikácia CE

Recenzie na tento produkt

Anonymous - 2022-07-21

VYNIKAJÚCE

Anonymous - 2022-08-24

Pracuje OK teplo rýchlo, aby sa zabránilo nohy zápach, preč je z dôvodu odporúčame ㅋ ㅋ

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše Hodnotenie