Položky: 0
Celkom: €0

Farma Zvierat Tapisérie pre Dieťa Dospelých Roztomilé Mačka, Pes, Kôň Gobelín Camping Stan Cestovné Piesočnatej Pláži Piknik Hodiť Koberec Dropshipping

  • (0 Hodnotenie zákazníkov )
€7.22 €4.48

Dostupné Možnosti

Kategória:ozdoby

Gobelín veľkosti:

95x75cm 100X150 CM 150X130 CM 150x150cm 150x200cm 180x230cm

Funkcie:

1.100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitný 2.Vyrobené z odolného nylonu a polyesteru materiál 3.Multi-funkčný, štýlový dekor do každej miestnosti alebo v tabuľke 4.Môže byť použitý ako Stene Visí Gobelín,Pláž Uterák, Yoga Mat, Deku, Obrus,Domova 5.Skvelé Darčeky pre svojho priateľa, rodinu 6.Odnímateľný,Umývateľný

Materiál:

Peach skin

Tvar/Vzor:

Ako je uvedené

Obsah balenia:

1 x Gobelín

⚠ Pozor:

Vzhľadom na ručné merania, môže v skutočnosti byť medzera 1-3 cm.skutočná farba produktu sa môže líšiť od farby na monitore počítača.Ale rozdiel nebude skvelé, Ďakujeme za pochopenie.

FAQ:

Otázka: Ako by som mohol kúpiť veľa produkt a doprava spolu?Odpoveď: môžete umiestniť všetky výrobok, ktorý sa vám páči do nákupného košíka,miesto, aby spoločne a zabezpečiť platby.Otázka: Mohli by ste poslať všetky moje objednávky spolu?Odpoveď: Áno, môžeme.Otázka: Môžete poskytnúť objednať službu dropshipping?Odpoveď: Áno, budeme pošlite objednávku podľa vašich požiadaviek, neobsahuje žiadne faktúry alebo propagačné materiály balíka.Otázka: Prečo príkaz nemôže sledovania?Odpoveď: Niektoré Krajiny nespolupracoval s čína príspevok v tvojej krajine post office nemali Povolené sledovanie informácie o vašej krajine k nám.Tak to mať len číny sledovanie informácie.

Spätná väzba:

1. Ak sa vám páči náš produkt,mohli by ste nám dať 5 hviezd komentár a podeľte sa s priateľom.Vaše oceniť je naša moc stať skvelá spoločnosť. 2. Ak nie ste spokojný / á s našimi položky a služby , neváhajte nás kontaktovať, budeme sa snažiť, aby ste spokojní riešenie. 3. Prosím, kontaktujte nás, pred otvorením sporu alebo nám nízke star komentár.Kontaktovať nás je nájsť najlepší spôsob, ako vyriešiť váš problém, urobíme všetko, čo môžeme, aby sme, aby každý zákazník spokojný.

Značky: buldog vlasov kefa, špeciálne vlasy príslušenstvo deti, manist gobelín, bronz domova, roztomilý dievčatá gobelín, roztomilý gobelín bavlna, plagát porovnanie lipa, plagát porovnanie grafiti, zviera mačka gobelín, india odošle gobelín.

Technics Pletené
Vzor Kartáčovaný
Vzor Typ Karikatúra
Pôvod Kontinentálna Čína
Tvar štvorec alebo obdĺžnik
Materiál Polyester
Štýl Moderný Štýl

Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše Hodnotenie