Položky: 0
Celkom: €0

Nové Push Bublina Fidget Hračky Rozmliaždeniu Hračky Plyšové Šišku Hračky Deti Odbúranie Stresu Squeeze Hračka Relaxačná Mäkké Rozmliaždeniu Deti Hračka

  • (1 Hodnotenie zákazníkov )
€5.96 €4.16

Dostupné Možnosti

Kategória:Hračky A Záľuby

Luxusný Silikónový Push Bublina Hračky Kompresie Nastaviť Dekompresný Squeeze Remesiel Dospelých Detí Zmyslové Dekompresný Hračky

feature:

1. Pravidlá hry sú jednoduché a ľahko pochopiteľné, a môžu byť prehrávané na deti a starší ľudia.To je tiež veľmi dobrá rodina rodič-dieťa, interaktívne hračky hry.

2. Malé rozmery, môže byť redukované a vytiahol bez deformácie, ľahko ukladať a ľahko sa prenáša.

3. Schopnosť zabrániť degenerácia mozgu ako mozog logické uvažovanie, verbálne aritmetické a mental arithmetic, párne a nepárne čísla, a celkové plánovanie.

4. Keď stlačíte tlačidlo bublina tlačidlo, bublina bude mierne odprýskávání zvuk, potom prevráťte ho a začať znova.

5. Vyrobené z ekologicky šetrných materiálov,

6. Farba je svetlá, tvar je jasné, a bublina tlačidlo má príjemný zvuk (všimnite si, že výrobný proces na jednej strane, zvuk bude menší), ale bude tiež, aby vaše dieťa cítiť spokojní.

7. Multifunkčné použitie, môže byť použitý ako frisbee, alebo ako darček pre priateľov.Je ideálnou voľbou pre darčeky pre príbuzných a priateľov.

Špecifikácia:

Materiál: silikón plyšové

Štýl: prstencového, avokádo, vajcia, melón a iné štýly

množstvo: 1

Vhodný vek: od 3 rokov

Dav: vhodné pre deti, starších ľudí a ľudí pod tlakom

opíšte:

1. Push bublina hračka je skvelý zmyslové hračka, môžete ho stlačte opakovane výťah it.By opakovanie jednej akcii na pomoc deťom a dospelým v stave vysokej záťaži alebo zmierniť úzkosť a otvor ich stres, tieto hračky sú veľmi vhodné pre kancelárie, domy, kostoly, knižnice, stanice, špeciálnymi vzdelávacími, fyzioterapia izby a zmyslové izby, a cestovať.

Užite si zábavu kedykoľvek a kdekoľvek: nie príslušenstvo nie sú ľahko stratiť, malé rozmery, trvanlivé, môžete hrať sami, alebo pozvať priateľov na rýchle puzzle hry, bez ohľadu na to, kde ste, si môžete vychutnať hru.

2. Pri čistení, len opláchnite v dreze a suchý vzduch.

poznámky:

V dôsledku rôznych displejov a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby zobrazené na obrázku.Vďaka!

Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby meranie odchýlku 1-2cm.

Budeme

Sme Továreň Zásuvky,podporujeme drop shipping.Ak máte viac objednávky,prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis .Môžete zadať objednávku,Potom nechajte nám správu predtým, než budete platiť,dáme vám zľavu a zmena cena vašej objednávky.

Značky: rainbow jednoduché dimple, kocky fidget, citrón sliz, splat človek stres loptu, rozmliaždeniu tous, grader deti hračky, top fidget hračky, neurčená nohavice, zabqki antistresový, hračky ina.

Názov Značky Vieruodis
Odporúčame Veku 7-12y, 12+y, 18+
Pôvod Kontinentálna Čína

Recenzie na tento produkt

Anonymous - 2022-08-08

Dobrá kvalita dobrá veľkosť vyzerá úžasne a cíti úžasné

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše Hodnotenie