Položky: 0
Celkom: €0

UR CUKRU v Čiernej Termálnej Lesk Podiel Nechty Gel Polish Semi-permanentné Lesklý Gél poľský Lak Soak Off UV Gél Pre Všetky Manicur

  • (4 Hodnotenie zákazníkov )
€0.94 €0.55

Dostupné Možnosti

Špecifikácia:

Objem: 7.5 ml Množstvo: 1 Fľaša Farba: Podľa fotografie zobraziť Obsah balenia: 1 Fľaša UR CUKRU 7.5 ml Termálne Gél Funkcia: nové maloobchodné a kvalitný lak na nechty.Je vhodné aplikovať na UV gél na nechty, akrylové nechty, prirodzené nechty, atď.Profesionálne Použitie: Krok 1: Vyčistite Nechty potom nechty povrchu ako normálny proces.Krok 2: Plne rošádu poľský, to môže urobiť poľské farby byť vyvážené. (Dôležité) 3. Krok: naneste tenkú vrstvu base gel a liečiť pod nechty na čítanie.Krok 4: Aplikovať 1 vrstvu Tepelnej Gél a liečiť pod nechty lampa znova.Krok 5: Naneste 2 vrstvy Tepelnej Gél a liečiť pod nechty lampa znova.(Odporúčané, ale nie je nutné) Krok 6: neuplatňuje Žiadne Utrite stierka a liečiť pod nechty lampa znova.Alebo pravidelné vrchný Náter, ale odstrániť biednymi povrch s bavlnou namáčať vo vode s čistiacim alebo 95°alkoholu po vytvrdnutí.Ako Odstrániť UV Gel: • Namočte nechty do sklenenej misy, plnené malé množstvo acetónu, alebo zabaliť každý klinec v vaty namočeným s acetón približne 5 až 10 minút • výrobku, začne sa stávajú mäkké a môžete jemne súbor je preč, alebo posuňte ju vypnúť pomocou malú drevenú palicu.UPOZORNENIE: Prosím, vyhnite sa kontaktu s pokožkou.V prípade nehody alebo ak sa necítite dobre, okamžite vyhľadajte lekársku pomoc.(ukážte etiketu, kedykoľvek je to možné)

Značky: retro kempingové vybavenie, j poly gél, joli gélové nechty, ga gel polish, gélové nechty nudi, kitty accesorios joyas, deti deň dary deti hodinky, lak na nechty de, klinec podaná, dúhové čerpadlá.

Objem 8 ml
Druh Gel Polish
Množstvo 1 fľaša
Zložka živica
Číslo Modelu 53255
Počet Kusov Jedna Jednotka
Názov Značky UR Cukru
NET WT Cca.8ml
Pôvod Kontinentálna Čína

Recenzie na tento produkt

Anonymous - 2022-09-21

Som veľmi šťastný, je to už druhý raz, aby som ja a určite požiadať neskôr, som rád, veľkosť chlapec, zdá sa, dosť a aspoň nie resect. Dám ti 10, odporúčam tento predávajúceho, bez nutnosti kontaktu s ním. Prídem super nariadi len na colnici v mojej krajine to trvá viac ako týždeň.

Anonymous - 2022-10-19

Très bien

Anonymous - 2022-11-02

Dostať tu rýchle a všetko dobré

Anonymous - 2022-10-22

Veľmi pekné, nepoužívajte ju ešte. Ideálne balenie

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše Hodnotenie