Položky: 0
Celkom: €0

2 ks Prd Trubice Zábavné Realistické Zvuky Ručný Stroj odbúranie Stresu Zložité Magic Rekvizity Hračky Pre Deti Audlts Ľsťou Hračka

  • (0 Hodnotenie zákazníkov )
€4.63 €3.19

Dostupné Možnosti

Kategória:Hračky A Záľuby

2 ks Prd Trubice Zábavné Realistické Zvuky Ručný Stroj odbúranie Stresu Zložité Magic Rekvizity Hračky Pre Deti Audlts Ľsťou Hračka

Páči sa vám robiť falošné prdy do rozpakov iní?Potom je absolútne potrebné toto inteligentné gadget!Stačí stlačiť ho, a vzduchu vo vnútri ponáhľa sa, vytvára vysoko simulované prd zvuk!Vtipné prd je na dosah ruky.

Popis produktu 1. Toto je vhodné pre oslavy narodenín, apríla Fools " Deň, Valentína, Vianoce, Halloween, atď.strany a iné rekreačné darčeky pre deti a rodiny.

2. To je veľmi zaujímavá hračka, musíte mať artefakt, ktorý je zložitejší a zábavné, a vy si to zaslúžia.Ak niekto rozrušenie, môžete mať "gasping" s týmto produktom

3. Dajte voľný stranou nahor a tvár, dlane, a potom stlačiť to ťažké, môžete počuť prd zvuk.

Materiál: guma

Typ: Dekompresný hračka

Prevádzková metóda: ventil otvor smeruje pozíciu, o 2-3 cm za koniec palec, a potom stláčaním, nastavenie polohy a stláčanie rýchlosť môže robiť rôzne zvuky.

Teplé pripomienky 1. Majte prosím na pamäti, že vzhľadom na svetelné efekty, monitora jas / kontrast nastavenia / etc je, tam budú nejaké nepatrné rozdiely vo farbe obrázky a aktuálnej položky.Merané ručne, odchýlky 1-2 cm sú možné.

2. Prosím, zanechajte nám správu, ak máte nejaké otázky.Budeme reagovať a ponúknuť vám naše najlepšie služby.

Značky: nan babička nana deka, airpot 2 stroj kreslených, z nehrdzavejúcej ocele nan čaro, šijací stroj jnome, priscilla 2 vankúš nastaviť, faema 2 skupiny kávovar, šijací stroj olx nigéria, ložisko 2 0 2, wa13r3 samsung práčka, cn xiao airdots verzia 2.

Upozornenie nie jesť
Číslo Modelu Zdvíhací Box Rack Oblek
batérie nan
Certifikácia CE
Vekové Rozpätie > 3 rokov
Pohlavie Unisex
Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál PU
Mfg Poradové Číslo iné
Rozmery 0

Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše Hodnotenie