Položky: 0
Celkom: €0

Modrý zub Reproduktor Prípade Tribit StormBox Micro Prenosné úložiská BASY Bezdrôtový Modrý zub Reproduktorov A Príslušenstva Dropship

  • (0 Hodnotenie zákazníkov )
€15.33

Dostupné Možnosti

Popis:

1.Dizajn: cestovný kufor je navrhnutý špeciálne pre Tribit StormBox Micro prenosných bezdrôtových Modrý zub reproduktor, takže nie je potrebné sa starať o úpravu.

2. Obrovské ochranné puzdro: mini speaker Modrý zub box je vyrobený z EVA materiálu, ktorý je nepremokavý, shockproof and odolné.To môže chrániť reproduktory pre Tribit StormBox Micro and príslušenstvo od vplyvu and škody, čím sa maximalizuje životnosť reproduktory.

3. Jedinečný dizajn krytu: hladký, ale silné 360-stupeň zips, ktoré môžu byť otvorené and zatvorené ľahko.Vnútorné oka vrecku je vhodný aj pre vás na uloženie kábla USB, and vnútorný držiak obchody nabíjačku or akékoľvek iné príslušenstvo, ktoré rieši problémy nájsť príslušenstvo všade.

4. Nízka hmotnosť and prenosné: vonkajšie rozmery: približne 12,5*12.5*6typ.Kompaktný dizajn je veľmi vhodné umiestniť in batoh, môžete nosiť tento reproduktor s vami.

5. Jednoduché cestovať: odolná remienok na ruku môže byť použitý ako kabelka or zavesené na taška, zníženie vašej cesty záťaž, and môžete plne vychutnať zábavu, cestovanie.

Špecifikácia:

Materiál: EVA

Funkcia: anti-scratch, shockproof, semi-nepremokavé and protiprachová

Farba: čierna

Veľkosť: približne 12,5*12.5*6typ/4.92*4.92*2.36 palec

Platné pre: pre Tribit StormBox Micro

Balenie Zoznam:

Modrý zub Reproduktor Prípade*1

Poznámka:

Prosím, nechajte mierne rozdiely in veľkosť vzhľadom na ručné meranie, and osvetlenie in fotografia môže viesť in rozdiel in farby ako je in reálnom živote.

Značky: kraken pro reproduktor, prenosné bluetooth reproduktory 3, tribit maxsound prípade, tribit reproduktor pioneer, tribit ponožky, skatolly bluetooth reproduktor, zb450kl reproduktor, tribit silikónové puzdro, tribit bluthooth reproduktor, vintage reproduktory modrá.

Položka Druh Reproduktor Tašky
Package Áno
Pôvod Kontinentálna Čína

Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše Hodnotenie