Položky: 0
Celkom: €0

Nové Škálovateľné Otáčania Kaleidoskopu 30 cm Magic Changeful Nastaviteľné Ozdobný Farebný Svet, Hračky Pre Deti, Autizmus Dieťa Logická Hračka

  • (1 Hodnotenie zákazníkov )
€11.65 €5.83

Dostupné Možnosti

Kategória:Hračky A Záľuby

Nové Škálovateľné Otáčania Kaleidoskopu 30 cm Magic Changeful Nastaviteľné Ozdobný Farebný Svet, Hračky Pre Deti, Autizmus Dieťa Logická Hračka >>>>Detaily Produktu Špecifikácie:

Názov: Revolvingové kaleidoskopu

Model: AB87914/AB54527/AB87925

Materiál: Papier, plasty

Balenie: Čistý taška

Množstvo: 1PC

Vhodný pre ľudí: Starí ľudia, deti, biele goliere, študenti, krytý pracovníkov, počítačové prevádzkovatelia, časté únavu, vysoký pracovný tlak Byť prospešné pre:

1.Rozvíjať dobré učebné návyky: Majú kaleidoskopu, a menej času pre deti na hranie video hier

2.Blízki príbuzní: Rodičia môžu sprevádzať ich deti hrať spolu cítiť teplo rodinného

3.Vývoj mozgu: logická hračka obsahuje tajomstvo ,zahŕňajúce geometria matematika, operačný výskum, atď.

4.Dekompresný Voľný čas: je To spôsob, ako stres a štúdia na oddych a relaxáciu >>>>Výrobku Obrázok

>>>>Platba

1,podporujeme všetky tieto Platobnú metódu,ako visa,Boleto,Mastercard,Západ únie,webmoney a tak ďalej. 2,Platba musí byť do 5 dní od objednávky. 3,Ak ste platbu nebol úspešný, skontrolujte prosím vaše objednávky, ak to stále nie je vyriešený, prosím, kontaktujte nás. 4,skontrolujte Prosím vaše meno(Najmä ruských zákazníkov), adresu a telefónne číslo, ako budete platiť, inak nedostanete balíka. >>>>Prepravy a Doručenia.

1,sme guaratee na lodi mimo 48 hodín po zaplatení potvrdenie,než sme odoslať tovar vám zašleme masáž v www.corearch.sk.prosím, skontrolujte si ho. 2,podporujeme mnoho spôsobov dopravy.Normálne, balíky dorazí do 45 dní. 3,sledovať svoj pakages, prosím, navštívte 4,Teplé tipy: na zníženie hmotnosti, tak sa, že ceny sú primerané, všetky naše výrobky tak ďaleko, ako je to možné, že nebude používať vonkajšie balenie box, pokiaľ nie je málo citlivé na používanie produktov mimo obalu. >>>>Návrat&Vrátenie 1,Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, informujte nás včas. 2,Ak sa potrebujete vrátiť alebo vrátiť, prosím, kontaktujte nás, budeme riešiť vás do 48 hodín. >>>>Feedback

1,Ak máte akékoľvek otázky o našich produktov,prosím neváhajte a kontaktujte nás,budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol. 2,Ak ste spokojný s našim výrobkom,prosím, zanechajte nám 5-hviezdičkový spätnú väzbu a nejaké fotky z našich produktov,veľmi pekne vám ďakujem.

Kvalita VYSOKÁ
Je to doprava zadarmo Áno
Typ Jednotky kus
Pohlavie Unisex
Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál živica, papier
Názov Značky GSF
Upozornenie Preč od ohňa, zdroja
Hmotnosť Balenia 0.13kg (0.29lb.)
Služby VYSOKÁ
Číslo Modelu AB87914
Odporúčame Veku 12+y, 25-36m, 4-6y
Veľkosť Balenia 22cm x 6cm x 4cm (8.66in x 2.36in x 1.57in)
názov Kaleidoskopu

Recenzie na tento produkt

Anonymous - 2023-01-09

Položka nie je datovaná

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše Hodnotenie