Položky: 0
Celkom: €0

Notebook Skin pre Lenovo Légie 5 Pro 16ACH6H 5 17ACH6H/15ACH6A/15ACH6H Samolepky pre Lenovo Légie 7 16ACHG6/15IMHG05 Film

  • (4 Hodnotenie zákazníkov )
€42.95 €23.63

Dostupné Možnosti

Kategória:Počítač & Office

Kupujúci upozornenie:

1. V snahe zabrániť hrana z zdvíhacie, okraj nálepka bude o 1-3 mm menšie.Prosím, nenechajte si ju kúpiť, ak si mysli;

2. Vzhľadom k rozdielu displej a svetlo, farba skutočných objektov a obrázok môže byť trochu inak;

3. Klávesnica nálepka je platné len na NÁS verzia;

4. Účinok obrázok predstavuje len jeden z modelov.Rôzne modely majú rôzne otvorov a veľkostí.Prosím, nákup podľa skutočného modelu vášho notebooku.

5. Farba písmen na klávesnici nálepka je neistá a je navrhnutý podľa konkrétnych obrázkov.

Značky: notebook skin, macbook pro skin, lenovo légie 5 príslušenstvo, lenovo légie 5 pro skin, lenovo légie 5, lenovo légie 5 kože.

Platné Model 3 Pre Lenovo Légie 7 16ACHG6 2021
nepremokavé Áno
Produkty Stav SKLADOM
Názov Značky oein
Pôvod Kontinentálna Čína
Package Áno
Funkcia 1 Protiprachový, nepremokavé, Dekorácie
Platné Model 1 Pre Lenovo Légie 5 Pro 16ACH6H 2021
Číslo Modelu Pre Lenovo Légie
Platné Model 2 Pre Lenovo Légie 5 17ACH6H 2021
Funkcia 2 Ľahko aplikovať a odstrániť, Dlhá životnosť
Materiál PVC, Vysoko kvalitné vymeniteľné PVC Vinyl

Recenzie na tento produkt

Anonymous - 2022-09-03

Predávajúci odošle rýchlo, prišiel na Ukrajinu za 3 týždne, kvalita je výborná. Cez náter môžete vidieť všetky žiarovky (a tlačidlo napájania, a indikátor nabíjania). Dal som vypínač, aj keď to nie je uvedené, pretože som bol naštvaný, ako jasné, že horí v noci, teraz som spokojný s jas. Klávesnica nemal lepidlo, pretože tam sú len anglické znaky na obale. Radím každému.

Anonymous - 2022-07-26

Dokonale sadol!

Anonymous - 2022-12-26

Na Iger verzia je široký, takže je ťažké ju pripojiť, a vnútri klávesnica je malá veľkosť. Je to trochu bolestivé, že otvoru, nie je vhodné, ale po ruke potu nie je na notebooku dlaní len sa snažím používať, pretože to je najväčšia výhoda pre mňa. Samozrejme, musím odstrániť vrchnú a dať ju späť. Ale... Keďže neexistuje dôvod ísť von, budeme zvažovať ďalšie nákupy. To trvalo oveľa dlhšie, než iní, či to bolo preto, že z Corona blokáda, ale trvalo to asi 20 dni, aby sa dospelo len som myslela, dodacia lehota? To nie je zlé pre cien komodít, dodávka pomalý, keď nasadenie veľkého priestoru, bolo by pekné mať obojstranný vodiace čiary, ako je nasadenie mobil filmu? Oh, a tam je tenké priesvitné bavlna film na tento jeden. Je to výrok, že je to určitá vec, žiť nový život, ale dávajte pozor, aby odstrániť vrchnú fóliu a získať zvláštne chybu na tejto strane ukázať Zhrnutie 1. Kúpil som ho, lebo som veľa potu v ruke, ale je to ťažšie, to priložiť ako som si myslel 2. Niektoré punč diery veľkosť

Anonymous - 2022-12-07

Som veľmi spokojný s týmto notebook skin. Jediná vec, ktorú som chýba, je výrezy pre listy na tlačidlo nálepky spôsobiť akým spôsobom sú buď kompromis podsvietenie, alebo len preskočiť lepenie na čokoľvek. Inak dobrý produkt, pekne hodí, dosť hrubé.

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše Hodnotenie