Položky: 0
Celkom: €0

PHANTEKS VGPUKT 4.0 Vertikálne Grafická Karta Držiak s Adaptér Kábel GPU Mount

  • (0 Hodnotenie zákazníkov )
€94.02 €48.89

Dostupné Možnosti

Kategória:Počítač & Office

PHANTEKS VGPUKT 4.0 Vertikálne Grafická Karta Držiak GPU Mount grafická Karta VGA Podpora Držiaka Súpravy, Príslušenstvo k Počítačom s Adaptér Kábel pre základnú Dosku PCI-E Rozhranie 4.0/5.0 Verzie Inštalácie

Feature:

1.Podpora doska PCI-E rozhranie pre verziu 4.0/5.0 montáž, nie je potrebné na ladenie, stačí nainštalovať a používať.

2.Grafická karta vertikálne upevnenie na stenu je vhodná pre skrinky s 7 grafická karta rozširujúcich slotov, rozširuje grafická karta predlžovací kábel, podporuje vertikálne inštaláciu všetkých značiek grafické karty.

3.Všetky značky grafických kariet sú podporované.Nový PCle4.0 kábel, 220 mm v dĺžke 90-stupňový uhol, podporuje spätnú kompatibilitu, a podporuje vertikálna inštalácia PCle4.0 grafických kariet vo všetkých smeroch.

4.Posilnenie spojenia.Ochrana Enhanced protection dizajn s PHANTEKS logo vytlačené na oboch stranách pre zvýšenie životnosti pripojenie na základnú dosku a vyhnúť sa prenosu miera poklesu.

5.Chránené kábel dizajn.EMI anti-elektromagnetické rušenie dizajn, kábel prijíma EMI anti-elektromagnetické rušenie dizajn, ktorý nemá žiadny vplyv na prenosovú rýchlosť.

6.Dvojitá vrstva dizajn.Prijať double-layer, plochý a ľahký a sklopný dizajn, to má výhody nízka hmotnosť, dobrá pružnosť, silné zotavenie a tak ďalej, ktoré je vhodné pre usporiadanie káblov.

7.Chrániť základnej dosky, grafickej karty, aby sa zabránilo deformácii a poškodeniu.Hlavné telo grafická karta držiak je vyrobený z 0.8 mm hrubá doska, ktorá je masívny a pevný, horizontálne inštaláciu ťažkých grafická karta bude spôsobiť určitý stupeň deformácie na základnej doske kartu a grafické karty na dlhú dobu.To nie je len ničí vzhľad grafickú kartu, ale aj vážne ovplyvňuje kompatibilitu doske výmenu grafickej karty.Vertikálna inštalácia grafickej karty môže účinne zmeniť ovisnuté fyzickej deformácia grafickej karty a základnú dosku.

Špecifikácia:

Názov: Vertikálne Grafická Karta Stenu + Adaptér Kábel Súpravy

Model: VGPUKT4.0

Farba: Čierna

Materiál: Metal+ABS

Veľkosť: cca 16.5x6.5x5.5 cm/6.50x2.56x2.17 palcové

Linka dĺžka: približne 220 mm/8.66 palcový

Hmotnosť:

Pouţiť grafickú kartu typu: podpora vertikálnu inštaláciu všetkých značiek grafické karty

Platné šasi typ: 7 PCI slotu podvozku (všimnite si, že celý PCI slotu držiaku musia byť odstránené pred inštaláciou), všestranná podpora pre vertikálnu inštaláciu PCle4.0 grafickú kartu, podpora pre spätnú kompatibilitu

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujem!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 x Držiak

1 x Adaptér, Kábel, Súprava

Package Áno
Číslo Modelu Grafická Karta VGA Podpora Držiaka
Druh Grafická Karta VGA Podpora Držiaka
Názov Značky ALLOYSEED
Pôvod Kontinentálna Čína
Certifikácia Žiadne

Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše Hodnotenie