Položky: 0
Celkom: €0

Gumené Genshin Vplyv Ganyu XXL Podložka pod Myš Hráč Anime Sexy Dievča, Veľký Stôl, Mat Herný Počítač Periférne Príslušenstvo Mousepads

  • (0 Hodnotenie zákazníkov )
€1.18 €1.08

Dostupné Možnosti

Kategória:Počítač & Office

Popis produktu:

Obrázok prispôsobenie-Ak chcete tlačiť vaše obľúbené obrázky, prosím, povedať, zákaznícky servis, ponúkame osobné prispôsobenie akejkoľvek veľkosti.

Čo by ste mali vedieť pred nákupom:

Počas výrobného procesu, obrázky budú komprimované podľa veľkosti ste si zakúpili.Ak potrebujete orezať obrázky pre tlač, informujte, prosím, zákaznícky servis

Šité okraje-naše podložka pod myš používa farebné šité okraje, takže nebudete mať žiadne nepríjemné a opotrebeniu pri hraní hier.Návrh na našich podložka pod myš je vytlačené na hornej časti stitched okraj tak, že dizajn môže byť zobrazená hladko na okraj bez prerušenia, alebo náterom.(Ak chcete, aby ostatné farby steh na hrany, ako je napríklad čierna.Prosím, povedzte zákaznícky servis)

Podložka pod myš materiál-vybrali sme zmes polyesteru fabric, že nie je príliš rýchlo alebo príliš pomaly.To je práve a poskytuje plynulé, centrálne riadená glide.

Farba-snažíme sa poskytnúť čo najviac farebné výtlačky.Používame 6 farieb pre tlač, zatiaľ čo väčšina konkurentov použitie 4 farby, a používame patentovanú zmes CMYK a neónové farby vytvoriť čo najširší farebný gamut.

Tlač procesu-Naše podložka pod myš je vytlačený a vyrobené s pomocou horúcej stlačením a sublimačná, ktoré je procesom premeny hmoty na plyny.Vysoká teplota tlač zmení farbu na plyn a dlhopisy s hladkým polyester materiálu, ktorý tvorí vrchol podložka pod myš, takže nemusíte mať strach o návrhu odlúpnutie alebo vyblednutiu.

Podložka pod myš s rozmermi-v spodnej časti myši podložka je vyrobená z gumy, ktorá sa bude zväčšovať a zmenšovať, keď vykurovaný stroj počas výrobného procesu.Zvyčajne používame koľajových balenie.Po diaľkovú prepravu, veľkosť odchýlky je 0,5-2 cm, čo je normálny jav.

Podložka pod myš vôňa-Po podložka pod myš je vykurovaný stroj počas výrobného procesu, budeme pack je hneď za rýchle dodanie.To bude nevyhnutne obchode gumený vôňa, ktorá je neškodný pre ľudské telo.Prosím, neváhajte ho použiť.Môžete ho v dobre vetranom mieste, vôňa zmizne čoskoro.

Značky: lesong stôl mat, atecs mousepad xxl, beheheth podložka pod myš, podložka pod myš xxl gaara, inori anime podložka pod myš, gadget genshin vplyv, parochne genshin, anime myši aktovky, akali podložka pod myš hráč, iphone x mousepad.

VEĽKOSŤ 5 900x300mmm
Štýl Radiačná Ochrana, Protišmyková Podložka
Názov Značky MOUPING
Pôvod Kontinentálna Čína
Veľkosť 4 900x400mm
Funkcia 1 nepremokavé
VEĽKOSŤ 6 800x300mm
Package Áno
VEĽKOSŤ 7 700x300mm
Veľkosť 3 800x400mm
Materiál Gumené
Funkcia 6 Podpora bez návratu( časť krajiny)
Funkcia 5 Podpora Wholesales
Číslo Modelu podložka pod myš xxl
Funkcia 4 Podpora priamej dodávky
Funkcia 3 100% Polyester
VEĽKOSŤ 9 220x180mm
Funkcia 2 antibakteriálne
VEĽKOSŤ 8 600x300mm

Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše Hodnotenie