Položky: 0
Celkom: €0

1Pack TALONGAMES Myši Anti Slip Grip Tape pre Razer Viper Wireless Gaming Mouse,Palm Absorpciu Potu,Rezané na Nosenie,Ľahko sa nanáša

  • (1 Hodnotenie zákazníkov )
€21.18 €8.26

Dostupné Možnosti

Kategória:Počítač & Office

Značka : TALONGAMES

Farba :Čierna

Hrúbka : 0,5 mm

Kompatibilné s : Razer Zmija / Zmija 8KHZ / Viper Ultimate Wireless Gaming Mouse

[BEZKONKURENČNÚ KVALITU] - Ultra-tenké 0,5 mm high-kvalitné polymér materiál nemá vplyv na dotyk pocit, vynikajúca absorpcia vody výkon.Nový diamond textúra dizajn zvyšuje koeficient trenia.Nebude sklzu aj vtedy, ak myši namáhavé pohyb a zlepšiť herný zážitok.

[PALM ABSORPCIU POTU] - Komplexné pokrytie, nový dizajn absorpciu potu anti-slip pásky v dlani (free kombinácia a vložiť podľa vašich potrieb).Účinne zlepšiť vašu dlaň potenie problémy, udržať dlane suché a zlepšiť pohodlie!Ak ste vždy sa potiť ruky, kúpiť neváhajte!

[ŠPECIÁLNE CALIBATED SIZE] - Len veľkosť, osobitne navrhnuté pre Razer Zmija / Zmija 8KHZ / Viper Ultimate Wireless mouse, pre-cut tvarovaný s vysokou presnosťou.Prispôsobenie našich výrobkov sú založené na skutočných myši poskytnúť spotrebiteľom najlepšie skúsenosti.

[ĽAHKO použiteľné] - Samolepiace Design, anti-slip pásky sú všetky pre-cut.Stačí len trhať a vložiť ho jednoducho, keď ju použijete, Americká 3M lepidlo sa používa na zabezpečenie silná priľnavosť a bez zvyškov po trhaní vypnuté.

[Obsah Balenia] - Myš Protišmyková Páska X 1 Sada, Opierka Anti-Slip Nálepky X 1 Sada, Súpravu Na Čistenie. (Poznámka: myš nie je súčasťou balenia)

[*Tipy: nový výrobok bude mať trochu vôňa, Pre užívateľov, ktorí sú citlivé na vône, sme sa odporúča vetrať 24 hodín pred použitím!]

Značky: slávne model o uchopenie, razer keycaps, nálepka, Razer, myš korčule podložky.

Názov Značky TALONGAMES
Pôvod Kontinentálna Čína
Druh Myš Korčule

Recenzie na tento produkt

Anonymous - 2022-11-16

Nie je horšie ako tie originálne. Ďakujeme, že ste!!!

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše Hodnotenie