Položky: 0
Celkom: €0

Nový, Originálny 10.1 Palcový Octa-Core Tablet Pc Google Play 3G Hovoru, GPS, WiFi, Tablety, 1280*800 IPS Sklom 4 GB/64 GB Tablet

  • (0 Hodnotenie zákazníkov )
€100.08 €90.08

Dostupné Možnosti

Kategória:Počítač & Office

Prečítajte si prosím pred objednaním: 1. Ak zásielku príde, prosím skontrolujte, či tvárou v tvár, a zistiť, či tovar príde v dobrom stave skôr, než ho podpíšete.Ak zlomené, alebo akýkoľvek problém, kontaktujte náš služby zákazníkom získať pomoc a riešiť problémy. 2. Naša cena nezahŕňa dane, nie sme zodpovední za všetky poplatky súvisiace s colným.Ak máte špeciálne požiadavky, prosím, dajte mi vedieť.Neakceptujeme spor colných problém(platiť dane je povinnosťou každého občana). 3. Je všetko OK ,potvrďte Prosím, že dostal príkaz .Uveďte Všetky Možnosti 5 Hviezdičiek Spokojnosť.Ďakujeme !Ste opatrní a milý človek!Žehnám vás každý deň svieti slnko. 4. Naše Tablety majú Záruka a ručenie ,Pls kontaktujte nás najprv, ak budete mať akékoľvek problémy našich tablet po obdržaní , neotvárajte spor prvýkrát , nie sú ľahko dať negatívne hodnotenie a zlé spätnú väzbu, hviezdy prvý .Prosím, verte našu vernosť a schopnosť zvládnuť .Ďakujem !:)

Tablet 10.1 Palcový Nový Android 9.0 Tablet Pc s Dual SIM Kariet Octa Core, 4GB RAM, 64 GB Úložného Telefón Volanie Tab Tabliet 10 Pulg

Tablet špecifikácie:

Veľkosť displeja

10.1 Palcový( uhlopriečka Obrazovky dĺžka)

Uznesenie

1280*800 IPS

Verzia OS

Android 9.0

CPU

Octa-Core

Komunikačné siete

3G/2G siete, Dual SIM Kariet

RAM

4GB

ROM

64GB

Externé Pamäťové

Hmotnosti do 64 gb TF Karty

Wi-Fi

802.11 b/g/n,

Bluetooth , FM , Sim Kartu Telefónu Volať Funkcie

SIM Kartu

2G SIM Karty Siete 850/900/1800/1900MHz

3G SIM Karty Siete WCDMA2100MHz

Kamera

5.0 Megapixelový Zadný Fotoaparát

2.0 Megapixel Predná Kamera

Jazyky

Viacjazyčné

Batérie

5000mAh

Package špecifikácie:

Typ-C Port *1 slot

3,5 mm Audio Port *1 slot

SIM Karta Port *2 zásuvky

Micro TF kariet Port *1 slot

Photo Show:

Farba Kožený poťah: Čierna

POZNÁMKA: Prosím, prečítajte si to pred vykonaním objednávky:

1. Čo ak som nespokojný s výrobkom?

Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách ,prosím dajte nám 5 HVIEZD!Ak máte akýkoľvek problém s výrobku,dodávka,servis, kontaktujte nás a my vám odpoveď v čase, prosím, nenechávajte žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenej priamo.Sme zodpovední predávajúci, ktorí sa zameriavajú na služby a ponúkne najlepšie riešenie na uspokojenie ak ste obráťte sa na nás !

2. Môžem dostať opravu, záruka?

Máme záruka 6 mesiacov v Číne, ale aj v niektorých krajinách www.corearch.sk ponúka Jeden rok náhradné záruky vo vašej krajine.

3. O produkte obrázok

V opis fotografie, ktoré ukazujú výrobok,ktorý je z oficiálnej webovej.Fotografiu, ktorá bola upravená ukázať to najlepšie produktu.Je to len pre referenčné účely.Podrobnosti sa musí vzťahovať na reálny objekt, fotografiu.

4. O Skladovanie:

Skutočná k dispozícii je skladovanie menej,dôvod je, že softvér konfigurácia bude zaberať časť skladovanie.Nemôžeme akceptovať spor RAM/ROM rozdiel.

5. O doprave čas a spôsob?

Niektoré naše výrobky sú sklady, v Rusku a Spojených Štátoch.a tovar zasielaný z Číny sú vybrané ako www.corearch.sk Štandardná Doprava.Tento logistika je www.corearch.sk logistiky,Odhadovaný čas doručenia je možno 10-35 dní (v Rôznych krajinách potrebujú Čas doručenia nie je rovnaká).čo je veľmi bezpečné a rýchle, a je zaručené, že ak je tovar poškodený, alebo stratený a nepodarí prísť do 60 dní, Plnú náhradu, ak produkt nie je prijaté viac ako 60 dní .

Ak nemôžete prijať to, prosím, nenechajte ho objednať.

Značky: kovové baloon 13 palcov, náramky bdf, 10pcs 10 palcový cake box, tablety tesla palcový android, kodi klávesnica android, agm nepremokavé vody, pevný pc späť telefón prípade, xgody klávesnica android, tablet bdf 9, bdf 4 gb tablet.

Rozlíšenie Displeja 1 280 x 800
Rozšíriť Port Slúchadlá, TF Karta, Typ-C
Panel Typ IPS
Certifikácia ce, RoHS
Procesor Model Rameno
Typ Dotykového Displeja Kapacitný Displej
Google Play Áno
Funkcia FM, ULTRA SLIM, Duálne Kamery, Deti Tablety
Jadro Procesora Octa-Core
Predná Kamera Pixelov 2MP
Procesor Výroba MTK
Tablet Kapacita 64GB
Sieť Zabudovaný 3G
Operačný Systém ANDROID 9.0
Veľkosť Displeja 10.1"
Bunky Kapacita 5000mAh
Názov Značky BDF
Fotoaparát Druhá Kamera
Podpora Jazyka Angličtina, Ruský, Španielčina, Švédske, Portugalský, Turecká, Taliansky, Nemecký, čínske, Francúzsky, Japonský, Poľský, Ukrajinská, Grécky, Hebrejské
Položka Druh Tablet PC
Pôvod Kontinentálna Čína
Package Áno
Kapacita Pamäte 4GB
Druhá Kamera Pixelov 5MP

Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše Hodnotenie