Položky: 0
Celkom: €0

Laser Holografické Modro-Zelenej Farby, 2 MM Diamant kosoštvorec Lesk Paillette Flitre Tvar pre DIY Nechtov Umenie Dekorácie

  • (0 Hodnotenie zákazníkov )
€9.05 €8.14

Dostupné Možnosti

Názov produktu: Laserové Holografické Modro-Zelenej Farby (2 MM), Žiarivý Diamant(kosoštvorec) Glitter Paillette Flitre Tvar pre DIY Nechtov umeleckou Výzdobou

Položka Č.: DLX-214

Lesk Čistá Hmotnosť: 50gram; 200gram; 500gram

Lesk Tvar: Diamant(kosoštvorec)

Lesk Veľkosť: 2 mm

Lesk Farba: Laser Holografické Modro-Zelenej Farby (ako na obrázku)

(Skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od fotografie zobrazené na webových stránkach.Pretože účinok výrobku nemusia byť plne odrážať obrázky, dúfam, že by ste mohli pochopiť )

Lesk Aplikácie: DIY Nail Art, Ozdoby,Vianočné Lesk Remesiel,Písacie potreby, Dekoračné Materiály (Sklo Art, Polykryštalické Skla; Crystal Ball) Nábytok, Maľby a iných Oblastiach.

Mini.Poradie: 1 lot = 1bag = 50gram

O NÁS:

Sme profesionálny výrobca a veľkoobchod o Nail Art Produktov v Číne.Všetky prispôsobené návrhy,obaly(vrátane logo spoločnosti) sú tiež vítané -Ak vaša objednávka množstvo môže dosiahnuť naše minimálna objednávka(S najnižšiu cenu).

Poznámky:

1. Maximálny hmotnostný limit pre Čínu Post Air Mail (HK Post Air Mail) je 2KGS ;

2. Ak vaša objednávka viac ako 2KGS , zašleme vám ju na niekoľko samostatných balíkov, alebo vybrať iný EXPRESS spoločnosti (DHL,EMS,UPS,Fedex,a pod.);

Doprava:

1. Všetky položky by byť dvojité kontrolované pred odoslaním.Ak chcete byť zaručená v úplne novom stave a dokonale fungovať...

2. Všetky položky bude dodaný v určenom čas spracovania po prijatí platby(okrem sobotu,nedeľu a vo Sviatok).

3. Zvyčajne doprava zadarmo sme sa budú odoslané PROSTREDNÍCTVOM Čína Príspevok leteckou Poštou V rámci 1-3 pracovný deň po zaplatení ukončené prijaté.Genarally,tovar dorazí na yourside okolo 15-50 dní .Niekedy,pre niektoré resons, možno bude tovar dodaný a prídu vám trochu neskoro.Prajeme vám môže porozumieť.Alebo ak potrebujete ďalšie rýchle dodanie,len láskavo kontaktujte nás.Pre všetkých nákupov na $150 a vyššie one-time,objednávky bude dodaný prostredníctvom viac fast express zadarmo

4. Ak sa vám nepáči zdanlivo dlhá dodacia lehota, prosím, nekupujte položky.Nechceme mať negatívny alebo neutrálny alebo nízky DSR core len preto, že dodacia lehota.Ale akonáhle sa vám nákup ,budeme sa snažiť odoslať objednávky čo najskôr.

5. Dovozné clá, dane a poplatky NIE sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

6. Budeme sa snažiť v našich silách, aby spĺňal vaše požiadavky a ponúknuť najlepšie služby.Ak nie ste spokojní s tovarom ste si objednali,vráťte ho do troch pracovných dní.Ste prosím zodpovedný za dodanie platba a strata a poškodenie tovaru.(Sme nie je zodpovedná za obe).

7. Budeme zoznam sledovacie číslo na www.corearch.sk po pôrode, potom môžete navštíviť príslušného dopravcu webové stránky pre on-line sledovanie informácie.

"Sme Presvedčení, že na 99,9% problémy možno vyriešiť pomocou komunikácie"

Kontaktujte Nás:

Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás s nami prostredníctvom správy, alebo naše zákaznícke služby na e-mail , A my sa budeme snažiť vyriešiť problém za vás. ( E-maily, ktoré ste dostali na víkend bude responsed v pondelok .)

Značky: zelená fialová lesk, holografické nálepky lesk, olivový zelená lesk, lesná zelená lesk, holografické zlatý lesk, zelená gramofónové lesk, jemné tmavo zelená lesk, základným náterom holografické lesk, lesk holografické kabelku, gumené zelená lesk.

Lesk Farba Laser Holografické Modrá-Zelená Farba
Štýl diamantový lesk
Materiál iné
Hmotnosť 50g
Množstvo 1bag
Položka Druh Drahokamu & Dekorácie
Druhy holografické lesk
Kvalita Vysoko Kvalitné(Nie Farba Krvácanie Nie Stočený)
Lesk Veľkosť 2 MM
Lesk Tvar Diamond(kosoštvorec)
Počet Kusov Jedna Jednotka
Lesk Aplikácie DIY Lesk Nail Art Decoration, Lesk Remeslá, Ostatné
Pôvod Kontinentálna Čína
Veľkosť 2MM
Číslo Modelu DLX-214
Účinok Svetlé a Iskru
Názov Značky RUOVEE

Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše Hodnotenie