Položky: 0
Celkom: €0

Rytmická Gymnastika Obleky Modrý Motýľ Tlače Diamond Bez Rukávov Dievčatá Súťaže Výkon

  • (0 Hodnotenie zákazníkov )
€421.52 €210.76

Dostupné Možnosti

Na naše LIUHUO Najlepšie, vaše šťastie & nádherné módne je našou prioritou Č. 1.

Trvá na tom, aby medium a high-end produktov je konzistentný výkon našej značky a kvality a dôveru kupujúcich sú kľúčom k nášmu úspechu.

Každé šaty je ručne naše návrhári, ktorým majú mnoho rokov skúseností na výrobu súťaž kostýmov.

Tkanina je prevažne vyrobený z najnovších vzor a kvalitné elastické velúr, vysoká pružnosť spandex, ako aj presné záväzné zručnosti a dekorácie diamond alebo krajky vzor.

Textílie vybrali, je teplo vedené, farebnú stálosť, potu vstrebáva a farby svetlé; zbrusu novú zákazku korčuľovanie šaty s príslušnými vlasy scrunchie zahrnuté.Všetky šaty majú spodky sú pripojené.

Kostýmy sú čisto hand-made.Hotový výrobok sa nedá presne rovnaký ako pôvodný obrázok.Vzhľadom na rozdiel vo veľkosti a farby, obrázky niektoré modely sú z Internetu a iných dizajnérov.Štýly, linky a drahokamy sú veľmi komplikované.Je takmer nemožné urobiť presne to isté.Budeme sa snažiť, aby sa podobné tak, že to vyzerá rovnako celkovo.Budeme nahradiť niektoré podobné čipky príslušenstvo s podobnými.Vítame každý zákazník priateľ poskytnúť dizajn chcú, sa budeme snažiť v našich silách, aby sa vám dole.

Ďakujeme vám za vašu dôveru v LIUHUO.

Spätná väzba:

1. Sme závislí na spokojnosti zákazníkov, aby uspeli.Preto svoju pozitívnu spätnú väzbu z 5 HVIEZDIČIEK je veľmi dôležité pre nás.Ak ste stratifikované s našimi položky, venujte Prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu.

2. Prosím, nenechávajte žiadne negatívne pripomienky predtým, ako sa obrátite s nami.Budeme robiť všetko, čo sme mohli a pracovať s vami vyriešiť akýkoľvek problém.Odoslať záporná spätná väzba nie je neskoro, ak problém nie je vyriešený.

Značky: takini sequibed, žena dvoch kus flitrami lyrický tanec oblečenie, trikot, modrá rytmická gymnastika trikot.

CN PEKING
Pohlavie Dievčatá
Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál Spandex, Polyester

Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše Hodnotenie