Položky: 0
Celkom: €0

Šikmým keramická fazeta vložiť 38*30.6 mm Sub štýl Svetelný pip na 12 Pre Rlx SUBMARINER MOD sledovať diely

  • (3 Hodnotenie zákazníkov )
€32.97 €18.13

Dostupné Možnosti

členenie položka opis Balík obsahuje: 1 x Slopping Keramická Fazeta Vložte dodaný s 1M samolepiace nálepky na pripevnenie k rámu Typ: Šikmé Keramická Fazeta Vložiť (Svetelný pip na 12) veľkosť: vonkajší Priemer 38mm ,vnútorný Priemer 30.6 mm,t hick 1,6 mm Vhodné pre : Pre Rolex SUBMARINER

Funkcie: čarodejnice až vzhľad vášho SKX s týmto krásna keramická fazeta vložiť.Je založená na klasickej sub štýl, je to jednoduchý, ale elegantný zmeny.

Poznámka : 1, nechajte veľkosti 0,01-0,2 mm chyba v dôsledku ručné meranie. 2. Farba sa môže mierne líšiť vzhľadom rôznych zobrazovacích metód.Prosím pochopiť.Poznámka: nepoužívajte, prosím, násilné vplyv Vhodné pre Rolex hodinky sú skutočné kvality Šikmým Keramická Fazeta,, ale nie sú vyrobené podľa Rolex seba.Nie sú ŽIADNE ochranné známky, o tomto produkte.To je čisto určené ako náhrada časti a NIE kópiu.

Poznámka: keramické ozvučnice krúžok nemôže byť vybavený alkoholu, ale iba suchou handričkou.Raz alkohol sa otrel, všetky olej plnené na písma spadne.Pri nákupe keramické krúžky s olejom naplnené písma, treba poznamenať, že nemôžu byť vybavený alkoholu

Položka obrázok

Značky: korunu logo, hodinky, vybavenie rolex, apple airpods nástroj, rolax submariner hodinky, sledujte bu rolex, submariner army hodinky, náhradné sami sledovať, kywi vložiť, tradícia rolex hodinky, geometrické okno nástroje.

Položka Priemer 0inch
Vhodné pre Pre Rolex SUBMARINER
Číslo Modelu Pre Rolex
Položka Výška 0inch
Položka Druh Opravy Nástrojov A Súpravy
Funkcia Hladký
Položka Šírka 0inch
Vonkajší Priemer 38mm
Materiál keramická fazeta
Pôvod Kontinentálna Čína
Druh Hodinky pre Dielov, Šikmým Keramická Fazeta Vložiť
Položka Hmotnosť 0kg
Tvar kruh
Položka Dĺžka 0inch
Vnútorný Priemer 30.6 mm

Recenzie na tento produkt

Anonymous - 2022-10-09

Black red rámu, červená farba je svetlejšia ako na foto!

Anonymous - 2022-07-29

VEĽMI KVALITNÉ!

Anonymous - 2022-08-19

Kvalitná keramická fazeta, dobre zabalený a jednoduché použiť. Zelená farba sa zobrazí na zmeny odtieň podobný originálu Hulk/Starbucks rámik v rôznych svetelných podmienkach. Odraz úrovne rámu tiež vyzerá veľmi blízko k skutočná vec. Ak niečo nie je celkom taký bohatý, zelená v určitých svetlo, ale to je veľmi blízko a 99% obyvateľstva by nikdy vopred, ak by ste mali pôvodné submariner rámu porovnávať s. Celkovo som veľmi spokojný s týmto nákup a veríme rámu ponúka dobrú hodnotu za peniaze.

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše Hodnotenie