Položky: 0
Celkom: €0

SKYFAME Auto Rám Fascia Adaptér Canbus Box Dekodér Android Rádio Audio Dash Montáž Panel Držiak Pre KIA Carnival VQ 2006-2016

  • (0 Hodnotenie zákazníkov )
€16.73

Dostupné Možnosti

Kategória:častí interiéru

Zoznam kompatibilných modelov

1.KIA Carnival (VQ) 2006-2016

2..

3.

Produkt úvod

Rám súčasťou

Adaptívne hosť veľkosť obrazovky: 9 palcový

Uplatnenie: používa sa, aby boli kompatibilné s modelmi vo vyššie uvedený zoznam model a prerobit ich do Android, veľký displej, inteligentné auto multimediálne navigácia, audio.Pomocou špeciálneho postroja v súprave, je vhodné nahradiť rádia a audio systému z pôvodného vozňa

Materiál: k životnému prostrediu, ABS plast, žiadny zápach, proti starnutiu.

Použitie: 1:1 návrh modelu z pôvodnej rozhlasovej inštalácie časť, kompletné úpravy kit

Dizajn: jednoduchá inštalácia, vhodná pre auto multimediálne DIY refitting pre profesionálnych obchodníkov a jednotlivých kupujúcich.

Ak potrebujete vytvoriť nový bus protokol dekodér, kontaktujte náš služby zákazníkom dohodnúť ďalšie záležitosti!

Postroj a dekódovanie súčasťou

Vedenia sa používa pre car audio, navigáciu do auta, spoločné verejné auto Android riešenia, ktoré spĺňajú pin definíciu štandardných a hlavného vypínača line interface je 16pin

Podľa štandardného dizajn pôvodného vozidla, nie je potrebné rezať všetky drôty a zástrčku zapojte inštalácia je jednoduchá

Výrobky boli testované a testované na 100% elektrifikácia výkonnosť a iných ukazovateľov

Pre postroj s CANbus protokol okno, budete musieť zadať pôvodné nastavenia Android hosť a vyberte príslušnú CANBUS značky a modelu, v aute, autobuse konfiguračné menu.Odporúča sa aktualizovať najnovšie MCU a konfiguračného súboru pri WiFi pripojenie na Internet.To je tiež odporúča nainštalovať pod vedením profesionálov, alebo skúsených osôb.

Odporúča sa používať Android hostiteľov s tradičnými riešeniami, ako sú TOPWAY XYAUTO NOWADA FTYTEK.Pre niektoré dekodéry, môžu byť kompatibilné s produktmi určenými riešenie služieb, budeme ich informovať, špeciálne pokyny.

Ak potrebujete vytvoriť nový model multimediálne rám formy, kontaktujte náš služby zákazníkom dohodnúť ďalšie záležitosti!

O Skyfame

SKYFAME Electronics Co., S.r.o.angažuje sa v dizajne a predaj automobilov, elektronické produkty pre mnoho rokov.Bola založená skupinou mladých auto úprava nadšencov.V Číne, existuje mnoho fanúšikov!Privádzajú nás inovovať a opraviť chyby.To je naša radosť slúžiť a uspokojiť každý majiteľ auta a odborníkov v automobilovom aftermarket.Sme odhodlaní poskytovať zákazníkom kvalitné aplikácie skúsenosti pri nízkych nákladoch.Výrobky boli prísne kontrolované, dôrazom na efektívnosť a včasnú aktualizáciu, a vyváža do Európy, Severnej Ameriky, Južnej Ameriky a Juhovýchodnej Ázie a vyhrali dobré recenzie.Značka: SKYFAME je preferované značky pre profesionálnych kupujúcich a odborníkov z automobilového audio-visual elektroniky.

O Inštaláciu A Uvedenie do prevádzky

A. musíte nájsť skúsených profesionálnych inštalatérov alebo miestne obchody zaoberá zmene a autoopravárenstve

B. Ak self-inštalácia vyžaduje zákazníkov zhodnotiť vlastnú prevádzky technologickej a uistite sa, že inštalácia a montáž v súlade s štandardné prevádzkové špecifikácie

C. Ak sa stretnete s akýmikoľvek problémami, použite, prosím, dajte nám spätnú väzbu v čase a budeme odpovedať v priebehu 12 hodín

D. Vzhľadom na obmedzenie streľba zariadenia a rozdiel terminálu displej zariadenia, môže byť určitý farebný rozdiel medzi výrobkom a reálnych objektov, ktoré nemôžu byť použité ako dôvod na zvyšovanie produkt sporov.

E. Vzhľadom na neustály technický aktualizácia a inovácia produktu, budeme loď najnovšiu verziu a byť spätne kompatibilné s menšími rozdielmi oproti starej verzii bez predchádzajúceho upozornenia.

O Prepravu

A. používame viacero dopravcov pre zákazníkov vybrať podľa regiónu, a popularity logistické trasy.Prosím, vyberte ďalšie možnosti podľa vašich aktuálnosť požiadavky a prepravu ceny.

B. Ak máte špeciálne požiadavky alebo otázky, obráťte sa, prosím, on-line služby zákazníkom

C. V prípade prepravy škoda, nahláste nám to do 3 dní po obdržaní zásielky a poskytnúť príslušné certifikáty.Všetky obalové materiály a predmety musia byť v úplnom súlade s dopravcu kontrolnej metódy.

Asi po predaj

A. Všetky produkty majú jeden rok záruka.Ak výrobok je chybný, môžete sa vrátiť nám ho do 30 dní, a môžete vymeniť za nový výrobok.Môžete tiež rokovať na reedícia príslušenstvo potrebné na opravu.

B.Táto záruka sa nevzťahuje na situácie, mimo špecifikovaný rozsah použitia z dôvodu zneužitia, umelých škody, náhodnej škody, vniknutiu vody, nesprávne fungovanie.

Značky: skyfame auto rám fascia adaptér canbus box dekodér, auto fascia, kia carnival 2008, skyfame, prado 120, panel.

Položka Hmotnosť 0.5kg
Druh Materiálu ABS
Položka Výška 13inch
Názov Modelu KIA1050
Položka Šírka 15inch
Položka Druh Fascias
Názov Značky skyfame
Položka Dĺžka 15inch
Pôvod Kontinentálna Čína
Rok 2006-2016

Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše Hodnotenie