Položky: 0
Celkom: €0

Hliníkové Router Doska Vložiť Hliníkové Router Tabuľky Vložte Dosku Stola Pre Drevospracujúci Tesárstvo Router Tabuľka Montážnu Dosku

  • (0 Hodnotenie zákazníkov )
€21.20 €8.90

Dostupné Možnosti

Kategória:Nástroje

Funkcie:

1. Materiál: router workbench doska je vyrobená z ťažkých hliníka, ktoré môžu byť použité na mnoho rokov bez hrdzaveniu

2. Veľkosť: plochy montážnou doskou je navrhnutá tak, palec a centimeter veľkostí pre vaše pohodlie.Táto tabuľka je skvelé pre prerezávanie smerovače.

3. Sada nástrojov: vložiť stôl je dodávaný so 4 rôznymi smerovače vložiť krúžky a skrutky pre splnenie rôznych potrieb a pracovných miest.

Špecifikácia:

Materiál: hliníková zliatina sledovať vložiť/ router vložiť

Rozmery: 23.5 x 12 x 0.7 cm | 9.25x4.7x0.27in *

Farba: strieborná

balenie obsahuje:

4 * Router Vložiť Krúžky

1 * Hliníkovej Zliatiny Router Meter Palube

15 * Skrutky sú zahrnuté.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Kvalitného Materiálu] vyzýva je odolné, oteruvzdorné a drop-odolné.Aj keď máme dlhú dobu, to nie je ľahké byť poškodený.Router tabuľka vložiť doska je vyrobená z ťažkých hliníka, ktoré môžu byť použité na mnoho rokov bez hrdzaveniu a deformácie.

2.【Vysoko Efektívne Pracovať] vyzýva Router vložiť dosku auta, nám umožňuje znížiť efektívnejšie.Router vložiť platňa sada sa dodáva so 4 rôznymi router vložiť krúžky a skrutky, ktoré môžu plniť rôzne potreby a práce. ,, čo je viac efektívne a pohodlné na používanie.

3.【Univerzálne Použiteľné] vyzýva Dve odlišné červené čiapočky na naše hliníkové router doska vložiť sú navrhnuté tak, aby sa zmestili rôzne priemery vrtákov.Bitov, ktoré sú umiestnené na 0, a na palube sa meria v centimetroch a v centimetroch.Väčšina výbava smerovače sa zmestí na tento kov router montážnu dosku .

4.【Muti-používať] vyzýva S 15 dodané skrutky a 4 router vložiť krúžky vyrobené z hliníkovej zliatiny.Tak to môže významne zvýšiť vašu produktivitu práce.Router Tabuľka Montážna Platňa môže byť užitočný nástroj pre vaše woodworker, či ste woodworker alebo HOBBY nadšencov.

5.【Humanized Router Dizajn] vyzýva Na kruhový otvor dizajn v strede Router doska na stôl možné opraviť položky dobre a nie je ľahko pošmyknúť.Je tiež prichádza s router vložiť krúžky rôznych veľkostí, ktoré môžeme upraviť podľa veľkosti.Tak to je veľmi jednoduché a praktické.

Certifikácia CE
Pôvod Kontinentálna Čína

Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše Hodnotenie