Položky: 0
Celkom: €0

ProBerra Kórea veľkoobchod Zebra Sivá 5 Tvar Nechtov Súbor Half Moon brúsny papier Nechty Brúsenie Drevených papier Manikúra Nástroje veľkoobchod

  • (1 Hodnotenie zákazníkov )
€5.83

Dostupné Možnosti

Je to produkt s veľmi vysokým hygienickým štandardom.

Každý nechty súbor je samostatne zabalený a zapečatené.

To vám dáva istotu a spoľahlivosť, ktorá to nikdy nebol použitý a je úplne bezpečný pre použitie.

Tieto skvelé pilníčkov na nechty majú veľmi silný, odolný a flexibilný PVC core.

Majú tiež kórejský-typ abrazívny povrch vyrobené z korundu s PU navyše.

Súbory sú aj 10-krát odolnejšie a silnejšie ako štandardné pilníčkov na nechty.Abrazívny povrch je veľmi odolný voči rozdelenie, aorty, lámanie a zrútilo.

Pilníčkov na nechty - FAREBNÉ SÉRIA

Farba Series súborom sa vyznačujú mimoriadne dlhú životnosť, ostrosť, a vysoko abrazívne vlastnosti.Sú to výrobky navrhnuté s manicurists & nail technikov.

Sú výrazne zjednodušenie práce s gély, akryly, alebo calloused pokožky.Iné jednoduché postupy, ako podložka alebo skrátenia prírodných nechtov dlaždice sú jednoduché radosti, keď sa pomocou Farebných obrázkov.

Vlastnosti a Výhody:

- Prémiový Dizajn.

- Top kvalita nechtov súbory na podanie nechtov rozšírenia, akrylové nechty, false na nechty, tipy alebo prírodné nechty.

- 100% Zbrusu Nový, Ideálny pre Profesionálne Salóny & Domáce použitie.

- Tieto skvelé pilníčkov na nechty majú veľmi silný, odolný a flexibilný PVC core.

- Obojstranný Pilníčkov Na Nechty Pre Manikúru, Pedikúru.

- Každý nechty súbor je samostatne zabalený a zapečatené.

Zásielky:

Všetky BRITÁNIE objednávky sú odoslané prostredníctvom Royal Mail štandardné dodanie 2. triedy mail na naše náklady, alebo si môžete zvoliť 1. triedy mail/ Nasledujúci Deň dodanie za príplatok raz pri pokladni.

Tovar vám bude expedovaný do 24 pracovných hodín platbu (zvyčajne v ten istý deň, ak sa pred 4pm.

Akonáhle bude vaša objednávka bola odoslaná dostanete potvrdenie e-mailom.

Vezmite prosím na vedomie, UK dodávka zvyčajne 3 až 5 pracovných dní, avšak dodania sa môže líšiť počas tranzitu, ktorý je mimo našej kontroly.Počkajte prosím 10 pracovných dní od dátumu nákupu, než potrebujete, kontaktujte nás.

Návrat Politiky:

Ak výrobok, ktorý ste dostali je poškodený, nezhoduje opis záznamu, alebo je nesprávne položku, môžete ho vrátiť na vrátenie peňazí alebo výmenu.

V prípade akýchkoľvek iných dôvodov pre nespokojnosť, iné ako tie, ktoré sú uvedené vyššie, prosím, kontaktujte nás a my sa pokúsime práce, s vami, aby to pozitívny zážitok z nakupovania.

Máte nárok na vrátenie peňazí alebo výmenu, nech rozhodne, ak je balík vrátený do 30 dní.

Balík musí byť vrátený v jej pôvodnom obale.

Kontaktujte nás:

Ak máte akékoľvek otázky, potom láskavo nás kontaktujte pomocou "Položiť otázku" Kartu, ktorá sa nachádza v spodnej časti zoznamu stránky.

Zákazníci Poznámka:

Naša spokojnosť zákazníka je v hornej časti našou prioritou.Naším cieľom je poskytovať príjemný zážitok z nakupovania pre všetkých našich zákazníkov.Ak existuje akékoľvek otázky alebo problémy, potom láskavo kontaktujte nás prosím prostredníctvom e 'eBay" správa a berieme všetko úsilie, aby odpovedať na všetky otázky predložené na nám do 24 hodín.Ak z nejakého dôvodu nie ste úplne spokojní s nákupom, potom, prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, než sa obrátite na nás, ako sa budeme snažiť vyriešiť problém za vás.

Ak máte záujem o viac produktov, potom láskavo prosím, pozrite sa na naše eBay obchod.

Ďakujem za nákupy s nami a dúfame, že čoskoro sa uvidíme!

Značky: papier, kartón vankúš, Pes Dodávky, zebrano top dreva, papier ukladanie súborov, tenké cigaretového papiera, súbor nechtov, elektrické dreva súbor, stihol kovové súboru, drsný klinec súbor, neo metal súbor.

Množstvo 1, 5, 10, 20
Napätie None
Veľkosť Nail File
Položka Druh Nechty Súbor
Materiál Drevo
Počet Kusov Jedna Jednotka
Názov Značky fitnail
Číslo Modelu CF1632
Pôvod KR(Pôvodu)

Recenzie na tento produkt

Anonymous - 2022-12-20

Tieto sú najlepšie súbory, ktoré som kedy mal. Toto je môj druhý raz ich nákup. Sú samostatne zabalené, veľmi dlhá životnosť a silný. Doprava bola veľmi rýchlo v 2 týždne. Ďakujeme, že ste ❤️

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše Hodnotenie