Položky: 0
Celkom: €0

Drtools Podväzok Rastliny Viazanie Stroj Rastlín Pobočky Ručné Viazanie Záväzné Stroj Mletého Zeleniny Tapetool Tapener Pásky Záhradné Náradie

  • (4 Hodnotenie zákazníkov )
€8.18 €5.90

Dostupné Možnosti

Kategória:Nástroje

Popis produktu:

špecifikácia

Stroj materiál: nerezová oceľ

Farba zelená

Kužeľová vrúbkovaná čepeľ

Páska materiál:

Transparentné farby: PE

Červená/Modrá: PVC

Dĺžka: 33m/roll,

Šírka: 1.1 cm

Pásky hrúbka: 0,02 mm

Funkcie

-Veľmi jednoduché a rýchle akcie ~ obale a sťahovacie ~ cm v priebehu niekoľkých sekúnd môžete ušetriť veľa času, práce a energie. – Vaša rastlina/posteľ bude vyzerať veľmi profesionálne a upratané.Bude pracovať na rôznych rastlín, obzvlášť mäkké a suché vegatable, ovocné stromy a tak ďalej.

Pokyny

Prvým krokom je mierne pritlačte ostré výčnelky rukoväť, a pásky budú zavesené na ochranné dosky a deka sa bude konať v pozícii pásky.

V druhom kroku, jemne zatlačte ju, aby sa zabránilo rastlín z vysychanie a držať ho s suport.Twist a štipku rukoväť celú cestu dole a dokončiť to.

balenie zoznam

ako obrázok ukazuje

Značky: gay podväzkové pásy, turistické kuchynské náradie, xyundai elektrické nožnice, šnúrky záhrada, neurčená nohavice, ds5 signál lampa, auto ručné náradie, záhradné náradie, kvetinový záhradné náradie, hobby keramiky.

Materiál Kov
Prerezávanie Nástroj Typu Rezné
Pôvod Kontinentálna Čína
Pruner Typ nákova
Certifikácia ce, Bodka, EAC, EPA, FCC
Funkcia Anti-Slip Grip, FSC, Dlhá Dĺžka, Teleskopická, TFT
Názov Značky DRTOOLS
Dokončovacie Nie Potiahnuté

Recenzie na tento produkt

Anonymous - 2022-11-13

Objednávka bola odoslaná rýchlo a o týždeň neskôr Kuriérom domov. Výrobok zodpovedá opis a konfigurácia. Skúsený pracovník.

Anonymous - 2022-07-21

Tovar je na výbornej úrovni. Po zakúpení zručnosť pracovať s týmto zariadením, poradie je spokojný. Funguje.

Anonymous - 2022-11-19

Dodaný rýchlo. Len ako vvardazo sdek je divoko nepríjemné. Nie je prepravná spoločnosť, pre ľudí, ale ľudia sa musia prispôsobiť spoločnosti.

Anonymous - 2022-09-15

Doručenie kuriérom nie je rýchle, pozemok položiť týždeň v ďalšom meste. Výrobok zodpovedá popisu, kvalita je Čínština. Páska by mala byť mierne širšie, inak niekedy papier klip padá na okraj pásky, pretože z ktorých spojenie nie je spoľahlivé a pásky sa ľahko roztrhané. Ale vo všeobecnosti spokojní s tovarom

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše Hodnotenie