Položky: 0
Celkom: €0

6.67" Pôvodný pre Xiao Redmi K40 Herné LCD Displej dotykový panel obrazovky digitalizátorom. Montáž redmi k40 Hra Edition Displej

  • (2 Hodnotenie zákazníkov )
€83.01 €59.77

Dostupné Možnosti

1.Pôvodnú Kvalitu LCD displej montáž Pre Xiao Redmi K40 Hier (Dodacie lehoty je poslaná s in24 hoursafter vaša platba) LCD S Rámom, dotykový displej+displej+rám zlepené dohromady, potrebujete len zmeniť celý displej časť.je viac ľahko nainštalovať.LCD Žiadny Rám, dotykový displej+displej zlepené dohromady, bez rámu, budete musieť zmeniť svoje staré rám.to nie je ľahké.odporúčame LCD s rámom.

Záruka 1. Raz zásielka prišla, prosím, SKONTROLUJTE, či výrobkov v DOBROM stave.V prípade akéhokoľvek poškodenia balíka prosím, nie prijať balíček a spätnú väzbu k nám. 2. Všetky výrobky, 12 mesiacov záruka, 100% zbrusu nový a prísne testované pred zásielky.Prosím, NAINŠTALUJTE pred Testovaním(LEN Pripojiť LCD na doske pre testovanie).Prosím informujte nás, DO 3 DNÍ po prijatí zásielky, ak ste nespokojní s produktmi (Reálne obrázky, videá a iný doklad musí byť uvedené, escpecially na "SMT" tag dokázať, že ste si kúpili položky pre nás), potom budeme ponúkať výmena /vrátenie služby.ZÁRUKA neplatí, ak sa LCD poškodený po Inštalácii.Aby Nevratný!Ak ste spokojní s produktmi po testovanie.POTOM môžete nainštalovať do telefónu. 3. AK sa obrazovka LCD Už Nainštalovaný a nájsť nejaký problém.Pošlite nám, prosím, späť do 3 dní.Ak sa na LCD NIE je zlomené alebo poškodené, zašleme vám na výmenu (návrat prepravné poplatky hradí vás, budeme zaplatiť poštovné poplatok za preposielanie.)

Pripomienky : 1. Spoliehame sa na našu povesť a spokojnosť zákazníka uspieť.Preto , váš názor je pre nás veľmi dôležité.Prosím, nechajte 5-hviezdičkový nám spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi tovar a služby. 2. Prosíme vás, aby ste nám akúkoľvek spätnú väzbu okrem 5star spätnej väzby len preto, doprava.Pre logistiku a prepravu, nemáme veľa možností. 3. Prosím vás o informáciu usbefore dochádzky žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenie akýkoľvek spor, na mieste, pretože sme vždy snažiť slúžiť našim zákazníkom,sme vám uspokojenie riešenie .

Značky: lg k40 micky mouse, klávesnica herné k66, lenovo k40, redmi k40 prípade sukoly, k40 prípade im, uag prípade redmi k40, neurčená nohavice, xiao fotoaparát k40, smartphone k40 hra, xiao redmi k30 4g telefón.

Zásielky Doprava Zadarmo
Farba Čierna
Model Číslo 1 Pre Xiao Redmi K40 Herný Displej
Test 100% všetkých testovaných po jednom
Kompatibilné Značky XIAO
Doprava Aliexpress Doprava
Model Číslo 4 k40 herné lcd
Typ Dotykového Displeja Kapacitný Displej
Miesto Pôvodu Guangdong, Čína(pevninská časť)
Certifikácia CE
Model Číslo 3 redmi k40 herný displej
Číslo Modelu pre Xiao Redmi K40 Herné LCD
Záruka 6 mesiacov
Druh LCD displej a Dotyková Obrazovka Digitalizátorom., LCD Displej+Dotykový displej digitalizátorom.
Pôvod Kontinentálna Čína
Model Číslo 6 displej k40 herné nás
Názov Značky XIAO
Rozlíšenie Displeja 2160*1080, 2400*1080
Displej > 3"
Model Číslo 2 displej redmi k40 herné
LCD Auta Áno
Model Číslo 5 k40 herné obrazovky
Veľkosť 6.67 inch
Materiál IPS

Recenzie na tento produkt

Anonymous - 2022-10-07

Veľmi spokojný s týmto predajcom! Som odporučiť 100%

Anonymous - 2022-10-11

Som nezistil žiadne rozdiely z originálu. Pravdepodobne originál.

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše Hodnotenie