Položky: 0
Celkom: €0

Pre Samsung Galaxy Note 2 GT-N7100 N7100 Bývanie Uprostred Rám Batérie Zadný Kryt+Dotyk Obrazovky Sklenený Panel+Pero +Nástroje

  • (0 Hodnotenie zákazníkov )
€11.76

Dostupné Možnosti

Vaša Spokojnosť Je Náš Cieľ!Užite Si Nakupovanie Tu! *Ruských priateľov, aby v lehote 5 dolárov môžete vybrať www.corearch.sk Šetrič Dopravu, pretože rýchlosť je veľmi rýchly, 20-30 dní na dosah. *Najmä pre Rusko Kupujúceho , pls uistite sa, že je vaše celé meno .Ruskí priatelia, nezabudnite použiť úplný názov alebo sa nemusia prijať balík kvôli novej colnej politiky vo vašej krajine. *Položka vám pošle na váš potvrdil Adresu v www.corearch.sk.Takže prosím, uistite sa, že váš doprava je správne pred zakúpením položky . * ak nemôžete získať vašu zásielku počas 45 dní , pls kontaktujte nás na rozšírenie ochrany dní ,vďaka !preto sa ,prosím, donot vzťahovať spor v 45 dní ,je to nepríjemné *Kupujúci je potrebné loď na inú adresu (nie www.corearch.sk potvrdil, adresa), by mali kontaktovať nás pred kúpu tovaru.Nie sme responsiblity poštovné adresu poskytnutú neoprávnene * Náš úspech závisí od našej spokojnosti zákazníka.Preto.vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Takže prosím, láskavo nechajte nám 5 star a pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s týmto položka, ktorú ste dostali.Vďaka za vašu najláskavejšou spoluprácu!Prosím, neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Prosím, obráťte sa priamo na nás a dajte nám problém ste sa stretli.Budeme sa snažiť v našich silách, aby ste spokojní riešenie.

Značky: samsung gt drôt, obrazovka samsung galaxy not2, gt-n7100, samsung n7100 vzorkovníka, adaptér samsung gt e, samsung gt-n7100 senzor, samsung poznámka 4 pokrytie 7100, samsung gt retro prípade, samsung n7100 pozn.2 zadný kryt, gt-n7100 tlačidlo, adaptér samsung gt.

Kompatibilné Značky Samsung
Dizajn bar
Kompatibilný Model Samsung Galaxy Note
Číslo Modelu Poznámka 2 GT-N7100 N7100
Názov Značky BatteryCoverr
Materiál Plastové

Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše Hodnotenie