Položky: 0
Celkom: €0

Papagáj Kovové Umenie Sochy Vtáka Outdoor Záhrada Dvore Pobočky Zvierat Dekorácie Simulácia Vtákov Siluety Láska Vták, Ornament

  • (0 Hodnotenie zákazníkov )
€29.43 €11.18

Dostupné Možnosti

Funkcie: 1.Vtáky oživiť vašu záhradu a pridať nejaký náladový kúzlo,krásny strom vtákov siluetou, ktorá bude zapôsobiť svojich priateľov a susedov. 2.Oceľové vtáky siluetu sú vyrábané ručne a vyrobené z kvalitného zvetrávaním ocele, ktorá má vynikajúci prehľad, dobre robil, a potiahnutá ochrannou vrstvou, aby sa zabezpečilo, že nebude slabnúť v slnko, voda a zlé počasie. 3. Konštrukcia z ocele, aby bolo jednoduché vloženie trávnik na dvore sa prihlásiť, tieto ľahké kovové dekoroch sú jednoduché zvládnuť, stačí nastaviť umiestnenie, vložiť ich do stromu, poštou, alebo kdekoľvek inde. 4.Vhodné pre dvoroch, dvorov, trávniky, záhrady, cesty, chodníky a iné miesta,to bude určite upútať pozornosť každý okoloidúci.

Špecifikácia: Veľkosť:ako ukazuje Materiál: oceľ

Package Zahrnuté: 1pcs*Vtákov Kovové Dekorácie.

Poznámka: Prosím, aby 0.5-1 cm chyba kvôli ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujem!

Značky: papagáj, kovové vtáčie záhrady, záhrada ornament, vták umelecké dekorácie, vták prop dekorácie, záhrada umenia, remesla živice.

Typ 2 Kovové Umenie Sochy Vtáka
Typ 7 Vtáky Siluety Dekorácie
Typ 6 Simulácia Siluety Vtákov
Typ 4 Pobočky Vták Dekorácie
Názov Značky DOORSACCERY
Typ 8 vonkajšie dekorácie
Typ 5 Pobočka Zvierat Dekorácie
Číslo Modelu Kovové Umenie Sochy Vtáka
Materiál Kov
Tému Zviera
Pôvod Kontinentálna Čína
Typ 3 Vonkajšie Umenie Vták Ornament
Typ 1 záhradné dekorácie

Recenzie na tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše Hodnotenie