Položky: 0
Celkom: €0

KADS 20 Farieb, Dip Prášok Nechtov Auta Nahé Ponárania Prášok Nastavenie Prachom Štetec na Nechty Súbor Manikúra pre Nechtový Salón urob si sám Doma

  • (1 Hodnotenie zákazníkov )
€35.10 €24.22

Dostupné Možnosti

❤ Rýchlo Suchý Vzduch:Dip Prášok stavebnice je Rýchla vzduchu suchý a Bez UV/LED lampa potrebné na liečenie nechtov.Šetrenie času a peňazí, naozaj kompletný kúpeľ nechtov systém, ktorý pochádza všetko, všetko, čo potrebujete.To je určite bezpečné a ľahko ovládateľný ako pre profesionálov a domácich užívateľov.

❤ NIE je POTREBNÉ LIEČIŤ & DLHO TRVAJÚCE:KADS Ponárania Prášok v Porovnaní s tradičnými na nechty, lak, gél, poľský, a tradičné akryl systémy, vyzerá to prirodzené, je ľahký a má dokonalý lesk.To môže udržať nechty umenie nádherný a lesklé asi 2weeks+.

❤ Jednoduché Použitie:Ponárania Prášok Starter kit je Ľahko použiteľné.20 farieb obsahuje v nechtov dip súprava môže robiť všetky vaše požadovaný štýl nail art.Môžete mix rôznych prášku, ako sa vám páči voľne.Urob si sám vlastné nechty umenie štýl byť špeciálne.

❤ Najlepší Darček:Nechtov Ponárania Starter kit , sú vhodné pre všetky dovolenku alebo zvláštne udalosti, ako sú Narodeniny, Valentín, Deň matiek, Sviatok, Výročie, Vianočný darček.

❤ OBSAH SÚPRAVY:20 farieb, Dip Prášok*20+Nechtov kefkou*1+Nechty súbor*1+Drevený Klinec Palice*5+na Nechty, Glitter Prášok*4.

❤ PREDAJ POSTOJ KADS DIP PRÁŠOK:Okrem toho poskytujeme 100% záruka spokojnosti, ak nemáte lásku, obráťte sa na nás bude dať uspokojivú odpoveď.Ak láska našich nastaviť, prosím zanechať váš príjemný zážitok, cez vaše slová.

Značky: klinec accesoires čierna, nail art, ozdoby technickú, lepidlo nechty, glitter, kitty accesorios joyas, prach zberateľ tabl, varvara prášok, deti deň dary deti hodinky, 1 ps nail art, satin akryl prášok, gold glitter.

Množstvo 27pcs/set
Farby Vápno, Bledo, Lesk Vločiek
Spolu s 5 ks Drevený Klinec Palice
Darčeky 4 Pohárov Lesk Iskru Prášok
Názov Značky KADS
Patrí orange palice
S Klinec Prachu Štetec Na Nechty Súbor
Počet Kusov COMBO
NET WT 10g
Materiál Dip Nechty Prášok
Pôvod Kontinentálna Čína
Položka Druh Na Nechty, Glitter
Číslo Modelu namáčaním prášok nastavenie

Recenzie na tento produkt

Anonymous - 2022-10-09

top top Top

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše Hodnotenie